Σεξ, ψέματα και… WikiLeaks – Δες το πρώτο trailer του «Fifth Estate»

Ήταν το 2006 όταν έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΜΕ, ο οποίος αναστάτωσε όλο τον πλανήτη - και σίγουρα τις περισσότερες κυβερνήσεις, όπως και τους πολυεθνικούς ομίλους. Ο λόγος για το WikiLeaks, το οποίο δίνοντας στη δημοσιότητα μερικά (έως τότε) απόρρητα έγγραφα, κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια οπαδούς, αλλά και πάρα πολλούς εχθρούς. Και όπως ήταν λογικό, ο ιδρυτής του Τζούλιαν Ασάνζ έγινε το κόκκινο πανί για τους ισχυρούς.

Και τον Οκτώβριο ο κόσμος του WikiLeaks έρχεται να αναστατώσει και τη μεγάλη οθόνη, καθώς θα κυκλοφορήσει το «Fifth Estate». Μια ταινία που ο ίδιος ο Ασάνζ αποκαλεί «σκέτη προπαγάνδα», ενώ οι δημιουργοί της μιλούν για ένα εντυπωσιακό πολιτικό θρίλερ. Το σίγουρο είναι ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε λίγους μήνες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Έως τότε, απολαύστε το πρώτο trailer της ταινίας.

Να θυμίσουμε ότι στον ρόλο του Ασάνζ βρίσκουμε τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, γνωστό από τη σειρά «Sherlock» και τη ταινία «Star Trek: Into Darkness».

Keywords
Τυχαία Θέματα