Σεξ στη θάλασσα – «Το be or not to be»;

Ιδού το ερώτημα που προκύπτει κάθε χρόνο μόλις το θερμόμετρο ανέβει και τα πρώτα μπάνια ξεκινήσουν.

Καλοκαίρι, έρωτας, θάλασσα, καύσωνας, ήλιος και ενώ το σκηνικό φωνάζει «to be», οι ειδικοί φωνάζουν «not to be». Και για να φωνάζουν όχι, μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν διάφορες φήμες γύρω από το σεξ μέσα στο νερό. Το γεγονός πάντως είναι πως υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι για την υγεία της γυναικάς. Την ώρα της σεξουαλικής πράξης το νερό που εισέρχεται στο κόλπο, μπορεί να επηρεάσει το ph του αλλά και να μεταφέρει πολλά μικρόβια. Επίσης, στο νερό προφυλάξεις δεν υπάρχουν. Αυτό σημαίνει πως τα ΣΜΝ δεν γίνεται να το αποφύγετε.

Τι μπορείτε να κάνετε εναλλακτικά;

Ερημική παραλία: Βρείτε έναν ερημικό κολπίσκο (ευτυχώς η Ελλάδα έχει αρκετούς) και αποσυρθείτε με το ταίρι σας. Αυτό δεν σημαίνει πως εκεί δεν έχετε να αντιμετωπίσετε τους παραπάνω κινδύνους, απλά έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε το ερωτικό παιχνίδι μέσα στο νερό και να ολοκληρώσετε στην παραλία δίπλα στο κύμα.

Νυχτερινό μπάνιο: Μπορεί η επιλογή της παραλίας να μην είναι τόσο ερημική αλλά το φως του φεγγαριού είναι υπέρ σας. Χαλαρώστε λοιπόν στην παραλία, πάρτε ένα μπουκάλι λευκό κρασί, ενημερώστε την playlist σας με πιο loungeκαι soft κομμάτια και η βραδιά είναι δικιά σας. Προσοχή, επιλέξτε μια παραλία που να γνωρίζετε πως είναι ο βυθός της, ώστε να αποφύγετε τους μικρό τραυματισμούς σε βραχάκια και αχινούς.

Πισίνα: Αν έχετε την επιλογή για ένα δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα ή σας δώσει τα κλειδιά του εξοχικού του κάποιος φίλος ή γνωστός, εκμεταλλευτείτε το. Η άνωση της θάλασσας και το ελαφρύ κυματάκι δεν θα σας εμποδίζει. Η αλήθεια είναι πως και στην περίπτωση αυτή οι μικροοργανισμοί «καραδοκούν».

Το διαβάσαμε στο Jenny.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα