Σέξι κορμάκια και προκλητικές κινήσεις – Η καυτή επιστροφή της Κέιτ Χάτσον στο «Glee»

Το 2012 έκανε τη μεγάλη έκπληξη, όταν ανακοίνωσε την επιστροφή της στη μικρή οθόνη μετά από 12 χρόνια! Και εντυπωσίασε ακόμα περισσότερο όταν στα γυρίσματα του «Glee» αποκάλυψε το καλλίγραμμο κορμί της και έδειξε ότι η γέννηση του γιου της Μπίνχαμ πριν από περίπου 6 μήνες δεν είχε επηρεάσει καθόλου τη φόρμα της. Και τώρα η Κέιτ Χάτσον είναι έτοιμη να ξαναφορέσει τα καυτά κορμάκια και να επιστρέψει στον τόπο του… εγκλήματος.

Όπως έγινε γνωστό η 33χρονη star του Χόλιγουντ θα υποδυθεί για μια ακόμη φορά την καθηγήτρια χορού Κασάντρα Τζουλάι στο «Glee» και οι πρώτες φωτογραφίες της απλά ενθουσίασαν τον αντρικό πληθυσμό.

Βέβαια και οι συμπρωταγωνιστές της στο σήριαλ ήταν εξίσου χαρούμενη που συνεργάστηκαν με τη Χάτσον και οι περισσότεροι δεν δίστασαν να το αποκαλύψουν στο twitter τους. «Είχα τη καλύτερη μέρα μαζί με την Κέιτ», «είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψε στη σειρά. Η Κέιτ είναι απίστευτη», «έτοιμη να χορέψω μαζί με την Χάτσον» ήταν μερικά από τα μηνύματα που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα