Σκληρή κόντρα στην πρωινή ζώνη: 11,5 μονάδες μπροστά το Πρωινό mou από Το Πρωινό

Σκληρή και αδυσώπητη παραμένει η μάχη στην πρωινή ζώνη με το Πρωινό mou του MEGA και Το Πρωινό του ΑΝΤ1 να εναλλάσσονται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Στις τηλεθεάσεις της AGB τα «μηχανάκια» μέτρησης «τρελάθηκαν» και υπήρξαν μεγάλες διακυμάνσεις. Στο νεανικό κοινό το οποίο είναι και ορόσημο για την τηλεθέαση σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, το Πρωινό mou, βρέθηκε

μπροστά μέχρι και με 11,5%. Συγκεκριμένα στις ηλικίες 15-44, το Πρωινό mou στις 12:00 -12:30 ήταν μπροστά με 38%, ενώ Το Πρωινό εκείνη την ώρα σημείωσε 26,5%.

Τέλος, την στιγμή όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος φιλοξένησε στην εκπομπή του την γυναίκα από την Κρήτη που γέννησε χωρίς να γνωρίζει πως είναι έγκυος, το Πρωινό mou συγκέντρωσε ποσοστό τηλεθέασης στις γυναίκες ηλικίας 15-25, που άγγιξε το 80%!!

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως το νεανικό κοινό είναι αυτό το οποίο θεωρούν μείζονος σημασίας οι τηλεοπτικοί σταθμοί για τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο ΑΝΤ1 μάλιστα στις καρτέλες με τα «νούμερα» που έδινε στους συντελεστές των ψυχαγωγικών εκπομπών του δεν έδινε ποτέ τα συνολικά, αλλά μόνο τα νούμερα στα νεανικά κοινά. Όσο και αν γίνεται συζήτηση από ορισμένους, μία ψυχαγωγική εκπομπή η οποία καταγράφει χαμηλά νούμερα στα νεανικά και υψηλά στα συνολικά, θεωρείται αποτυχημένη. Και αυτό διότι όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές προσαρμόζονται έτσι ώστε να τραβήξουν το νεανικό κοινό το οποίο είναι αυτό από το οποίο αποκομίζουν κέρδη.

Τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη, τα νεανικά κοινά είναι αυτά που προσαρμόζουν τις τάσεις και μέχρι στιγμής μόνον οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές είναι αυτές οι οποίες επιθυμούν να προσελκύσουν μεγαλύτερης ηλικίας κοινό.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα