Σκληρή στάση κρατά ο Βενιζέλος – Στις 14:00 σύσκεψη την Ιπποκράτους

Ανένδοτος εμφανίζεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην γραμμή που θα τηρήσει το ΠΑΣΟΚ μέχρι αλλά και κατά την διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ώρα της σύσκεψης των αρχηγών δεν έχει καθοριστεί, ωστόσο, στις 14:00 ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καλέσει σε σύσκεψη το συντονιστικό όργανο του κόμματος στην Ιπποκράτους

προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει διαμηνύσει στα στελέχη του κάθε φορά που κάνουν δηλώσεις για το θέμα να κρατούν σκληρή στάση και να μην εμφανίζονται υποχωρητικοί.

Το ενδεχόμενο να πέσει η κυβέρνηση δεν έχει απομακρυνθεί και αυτό διότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΔΗΜΑΡ εμφανίζονται ανένδοτοι στις θέσεις τους και δεν δέχονται «ημίμετρα» όπως επαναλειτουργία της ΕΡΤ με λιγότερο προσωπικό.

Τα χαράματα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, μία πληροφορία που μετέδωσε πρώτο το koolnews.gr και επιβεβαιώθηκε και από τον Μάκη Βορίδη ο οποίος μίλησε στο MEGA. Πριν από λίγο πάντως κυκλοφόρησαν φήμες περί συνάντησης Βενιζέλου – Κουβέλη πριν από την σύσκεψη στο Μαξίμου χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από καμμία πλευρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα