Σκοτεινή υπόθεση δολοφονίας – Εμπλέκεται μητέρα Ρομά που σκότωσαν τον γιο της σε βεντέτα

Σοκαριστική αποκάλυψη σε εξιχνίαση άγριας δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι η γυναίκα Ρομά που πριν από ενάμιση χρόνο σκότωσε τον γιό της.

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στην επιφάνεια με την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας 87χρονης με κίνητρο τη ληστεία, στη Θεσσαλονίκη, από τρείς δράστες έναν άνδρα και μια γυναίκα Ρομά και έναν Aλβανό συνεργό

τους. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που εξιχνίασαν την δολοφονία σοκαρίστηκαν όταν αντίκρισαν την 36χρονη γυναίκα Ρομά, που κατηγορείται για την δολοφονία. Ήταν η ίδια γυναίκα που πρίν από ενάμιση μόλις χρόνο είχε χάσει τον έφηβο γιο της, ο οποίος είχε βρεθεί δολοφονημένος μαζί με την επίσης ανήλικη φίλη του θύματα μιας βεντέτας με κίνητρο την ερωτική αντιζηλία που είχε συγκλονίσει για την βιαιότητά της.

Η ίδια γυναίκα, μητέρα του 16χρονου θύματος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ως μια από τους τρείς δράστες του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου της 87χρονης στο διαμέρισμά της στην Άνω Πόλη. Μαζί με την 36χρονη συνελήφθη ο γαμπρός της, 24 ετών και ο Αλβανός φίλος της, 34 ετών. Σκότωσαν την γυναίκα και έκλεψαν 600 ευρώ και ένα δαχτυλίδι.

Από την μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο 24χρονος Ρομά και ο 34χρονος Αλβανός είχαν συστήσει ομάδα για την διάπραξη ληστειών και διαρρήξεων και διερευνούν τουλάχιστον τρείς διαρρήξεις στον Πειραιά και μία στην Άνω Πόλη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα