Σκούρα τα πράγματα για το μαγαζί του Παναγιώταρου – Ξεπουλάει όσο-όσο ρούχα και σημαίες

Θυμίζει σχεδόν... πολιτικό γραφείο της Χρυσής Αυγής. Το κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ του βουλευτή, Ηλία Παναγιώταρου, βρίσκεται στην περιοχή του Κολωνού πλέον άδειο και έρημο, ενώ λίγες μέρες πριν έσφυζε από ζωή και κόσμο λειτουργώντας σχεδόν σαν κέντρο συνάντησης των συναγωνιστών και φίλων του κόμματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος, τη μεγάλη τζαμαρία του μαγαζιού καλύπτει πλέον ένα τεράστιο πανό,

«βροντοφωνάζοντας» πως δίνουν το εμπόρευμα όσο-όσο. Το στοκ των στρατιωτικών ειδών που εμπορεύεται το συγκεκριμένο κατάστημα δίνεται μισοτιμής μετά και τις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της οργάνωσης, αφού μέρα με την ημέρα οι πελάτες λιγοστεύουν δραματικά.

Οι πελάτες και ακόμη περισσότερο οι υποστηρικτές γυρνούν την πλάτη αφού δεν θέλουν να στιγματιστούν ως μέλη της Χρυσής Αυγής ή να εμπλακούν με τον οποιονδήποτε τρόπο μαζί τους.

Τα είδη ρουχισμού είναι τα αναμενόμενα:

Στα περισσότερα μπλουζάκια έχουν τυπωθεί φράσεις όπως «Πας μη Έλλην βάρβαρος», «Μολών Λαβέ», και «White power»μεγάλη γκάμα γνωστής εταιρείας ρούχων, την οποία προτιμούν οι νεοναζί σε ολόκληρο τον κόσμο.ρούχα με τα εμβλήματα των τριών Όπλων του Στρατού και της Αστυνομίας,στρατιωτικά γάντια,σάκοι παραλλαγής καιθήκες για μαχαίριασειρά προϊόντων «Ultras 13»

Η ιδεολογία σταματά όταν το εμπόριο αρχίζει...

Εντύπωση προκαλεί πως στην πλειοψηφία του το εμπόρευμα που είναι στο κατάστημα του Ηλία Παναγιώταρου, δεν έχουν... ρίζες ελληνικές, αφού τα περισσότερα μπλουζάκια φέρουν την υπογραφή «Made in Bangladesh».

Η διακόσμηση κλέβει τις εντυπώσεις

Το πρώτο πράγμα που θα δει κανείς περνώντας το κατώφλι του καταστήματος είναι οι φωτογραφίες του Γεωργίου Παπαδόπουλου και των υπόλοιπων πραξικοπηματιών της 21ης Απριλίου, κρεμασμένες στον τοίχο.

Τα πράγματα γίνονται καλύτερα όταν ο πελάτης φθάσει στο ταμείο της «Φάλαγγας», έτσι είναι το όνομα του καταστήματος. Εκεί θα δει κάρτες του Παναγιώταρου από την περίοδο που ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Μιχαλολιάκου στον δήμο της Αθήνας. Μάλιστα με δυο ευρώ μπορεί κανείς να αγοράσει το φυλλάδιο της Χρυσής Αυγής, «Μαίανδρος», ενώ πάνω από την πόρτα υπάρχει η ελληνική σημαία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα