Ολλανδός κλόουν κατακρεούργησε με 20 μαχαιριές 11χρονο αγόρι στην Κρήτη

Σε απίστευτο εφιάλτη μετατράπηκαν, τα ξημερώματα, οι διακοπές για ένα 11χρονο παιδί και την οικογένειά του, σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου στην Κρήτη.

Οι γονείς του αγοριού τον έχασαν και δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία. Όπως μεταδίδει το cretalive.gr μισή ώρα μετά τις 2 τα ξημερώματα το αγόρι δέχτηκε μαχαιριές, ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Ασθενοφόρο

του ΕΚΑΒ έσπευσε και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το μικρό παιδάκι είναι ρωσικής καταγωγής και βρίσκονταν με την οικογένεια του στην Κρήτη για διακοπές.

Η κρίσιμη κατάσταση του 11χρονου καθιστά αναγκαία τη διακομιδή του στην Αθήνα, η οποία προετοιμάζεται αυτή την ώρα.

Το χρονικό των ερευνών

Οι αστυνομικές αρχές από τα ξημερώματα βρίσκονται επί ποδός για την εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ήδη έχει προσαχθεί ένας ενήλικας. Πρόκειται για έναν 20χρονο Oλλανδό, ο οποίος εργάζεται στο ξενοδοχείο ως ανιματέρ.

Τα αίτια του κακού ήταν ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός υπολογιστής. Ο ανιματέρ του ξενοδοχείου, ετοιμαζόταν για το προγραμματισμένο του νούμερο, όταν είδε κοντά του ένα 12χρονο (σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας) παιδί που καθόταν μόνο. Ο δράστης πλησίασε και όταν διαπίστωσε πως δεν βρίσκονταν κοντά οι γονείς του, βούτηξε το κινητό τηλέφωνο και το laptop του μικρού. Κάπου εκεί θα ξεκινούσε ο εφιάλτης του αγοριού από τη Ρωσία.

Ο κλόουν το παρέσυρε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχαίρωσε 20 φορές στο θώρακα την πλάτη και το αριστερό του χέρι. Η ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε έδειξε ότι οι περισσότερες μαχαιριές δεν είναι βαθιές, γεγονός που έχει βοηθήσει στο να μην υπάρχει για την ώρα αιμορραγία σε κάποιο από τα ζωτικά του όργανα.

Ο κλόουν δεν σταμάτησε εκεί. Αφού τελείωσε τη βάρδιά του – και ενώ οι γονείς του μικρού είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του γιου τους – έφυγε από το ξενοδοχείο σαν να μην συμβαίνει τίποτα και ξεκίνησε για το σπίτι του. Στον δρόμο όμως έπεσε πάνω σε περιπολικό. Οι αστυνομικοί που ήταν μέσα τον είδαν να πετάει μια τσάντα σε έναν θάμνο. Όταν την άνοιξαν βρήκαν μέσα το laptop και το κινητό τηλέφωνο που είχε κλέψει και τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Ο νεαρός Ολλανδός ανιματέρ, μετά από πολύωρη ανάκριση, φέρεται να ομολόγησε πως εκείνος μαχαίρωσε τον μικρό και μάλιστα υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι, το οποίο νωρίτερα είχε πλύνει.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Με 20 μαχαιριές κατακρεούργησε ο δράστης το άτυχο 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία που έκανε τις διακοπές του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου μαζί με την οικογένεια του. Λίγο πριν μεταφερθεί με C-130 στην Αθήνα, ο μικρός εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή.

Η εξέταση έδειξε 20 (!) μαχαιριές, κυρίως σε θώρακα, πλάτη και αριστερό χέρι. Το θετικό είναι πως οι περισσότερες δεν είναι βαθιές, γεγονός που έχει βοηθήσει στο να μην υπάρχει για την ώρα αιμορραγία σε κάποιο από τα ζωτικά όργανα του 11χρονου.

Ο 11χρονος διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, έχει ξεκινήσει η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, με τελικό προορισμό το νοσοκομείο της Πεντέλης. Η φημολογία που αναπτύχθηκε νωρίτερα για σεξουαλική κακοποίηση του μικρού διαψεύδεται κατηγορηματικά από την αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα