Σοκ – Τούρκος πυροβόλησε εν ψυχρώ οικογένεια Βρετανών [εικόνες + βίντεο]

Σε λουτρό αίματος εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας οικογένειας από τη Βρετανία, στην εξοχική βίλα τους στην Τουρκία, όταν ο κηπουρός τους πυροβόλησε και σκότωσε την 56χρονη Κάθριν Μπέρι και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα της και το γιο της.

Η οικογένεια μαζί με φίλους και συγγενείς βρισκόταν στην Τουρκία για να γιορτάσει τα γενέθλια της 56χρονης, όταν ο κηπουρός ξεκίνησε να πυροβολεί εν ψυχρώ σε ξέσπασμα εκδίκησης.

Ο 46χρονος κηπουρός άνοιξε πυρ κατά των μελών της οικογενείας, τραυματίζοντας τον 24χρονο 'Αλεξ στο πόδι και στην 87χρονη γιαγιά του στην πλάτη. Στη συνέχεια κυνήγησε

μέσα στο σπίτι την 56χρονη όπου και την σκότωσε.

Τα τραυματισμένα μέλη της οικογένειας μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κηπουρός είχε διαπληκτιστεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο με την άτυχη γυναίκα και είχε απειλήσει να την σκοτώσει. Όταν εκείνη τον κατήγγειλε, οι αρχές τον συνέλαβαν και αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη μέρα.

Η άτυχη γυναίκα είχε αγοράσει τη βίλα στην Τουρκία πριν από μερικά χρόνια, και την επισκέπτονταν με τη μητέρα και το γιο της για τις καλοκαιρινές τους διακοπές κάθε χρόνο.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο δράστης μεταφέρεται στο κρατητήριο από τις αρχές ενώ ο τραυματισμένος Άλεξ εισέρχεται στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Νταλυάν της Τουρκίας.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η αστυνομία ερευνά το σπίτι.

"]

Keywords
Τυχαία Θέματα