Σοκ: Εντοπίστηκε αιμόφυρτος και νεκρός άνδρας στη μέση του δρόμου

11:45 1/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Άδικο τέλος είχε 60χρονος άνδρας από τις Βασιλειές Ηρακλείου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τη ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά και σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε όταν βγήκε να δει τι είχε συμβεί με το αυτοκίνητο του, προσπαθώντας να στρίψει από ένα λάθος σημείο όπου δεν υπήρχε ράμπα. Ο 60χρονος έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ και ενώ η ώρα ήταν ήδη περασμένη, δεν πρόσεξε, σκόνταψε και έπεσε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Αυτό έγινε στις 5 τα ξημερώματα και η σωρός του εντοπίστηκε στις 8 το πρωί από έναν

περίοικο που τον βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές προκειμένου να δουν τι είχε συμβεί. Ιατροδικαστής, ΕΚΑΒ και αστυνομία πήγαν στο σημείο προκειμένου να δουν τις συνθήκες θανάτου και να διερευνήσουν αν επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, αυτοκτονία, ατύχημα ή για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Τελικά όλα καταδεικνύουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ήταν ατύχημα. Τον άτυχο άνδρα δεν τον είχε αναζητήσει κανείς μέχρι το πρωί αφού στο σπίτι στις Βασιλειές ζούσε μόνος του όντας διαζευγμένος. Την προανάκριση διενεργεί το Α αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα