Σοκ: Εθισμένη στα ναρκωτικά από δέκα ετών η ανήλικη κοπέλα με τα όργια στην Κύπρο

19:51 2/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Έσπασε την σιωπή της η μητέρα της 15χρονης που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη μετά από την καταγγελία της για βιασμό αυτής και της φίλης της από 59χρονο επιχειρηματία και από φίλο του.

Η κοπέλα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι βιάστηκε μαζί με την 14χρονη φίλη της από τον 59χρονο επιχειρηματία Άκη Λευκαρίτη και από τον γνωστό του, τον 35χρονο Νίκο Νικολάου.

Η μητέρα της καταγγέλλουσας εμφανίστηκε σε κυπριακό κανάλι στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» και έκανε έκκληση για βοήθεια καθώς η κόρη της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, η ανήλικη αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις ναρκωτικές ουσίες από την τρυφερή ηλικία των δέκα ετών. Η γυναίκα επίσης τόνισε πως η κόρη της μεγάλωνε με τον πατέρα της, πήγε στη συνέχεια στην Παιδική Στέγη και είχε πολλές απουσίες στο σχολείο. Η γυναίκα ωστόσο παραδέχτηκε πως άργησε να καταλάβει το σοβαρό πρόβλημα της κόρης της με τις ναρκωτικές ουσίες.

Η μητέρα εξέφρασε την επιθυμία της να βρεθεί ένα ίδρυμα αποτοξίνωσης στο εξωτερικό προκειμένου να απεξαρτηθεί η κόρη της ενώ δήλωσε έτοιμη να την συνοδεύσει σε όλη αυτή την δύσκολη προσπάθεια. Επίσης η 15χρονη ήταν ήδη γνωστή στις αρμόδιες Υπηρεσίες που προσπαθούσαν να την βοηθήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα