Σοκ με τον θάνατο γνωστού μοντέλου -Την σκότωσε ο άνδρας της επειδή τον κόλλησε ΑΙDS [εικόνες]

13:23 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της γνωστής Ρωσίδας καλονής, Yulia Loshagina. Η 28χρονη άτυχη κοπέλα βρέθηκε σε ερημική περιοχή, στα Ουράλια Όρη άγρια δολοφονημένη, αφού το κορμί της ήταν διαμελισμένο και το πρόσωπό της καμμένο σε σημείο που δεν μπορούσαν να κάνουν την αναγνώριση.

Το πτώμα της άτυχης Yulia προκάλεσε πραγματικό σοκ, ενώ ως κύριος ύποπτος θεωρείται ο σύζυγός της, Dmitry Loshagin.

Ο 37χρονος, φωτογράφος στο επάγγελμα, συνελήφθη από την αστυνομία για τη δολοφονία της γυναίκας του γιατί όπως έγινε γνωστό το 28χρονο τοπ μόντελ, ήταν φορέας του AIDS και ο Loshagin φέρεται να τη σκότωσε επειδή του μετέδωσε την ασθένεια.

Η Yulia εξαφανίστηκε στις 22 Αυγούστου, λίγο μετά από ένα πάρτι που έκανε το ζευγάρι στην πολυτελή του βίλα, ενώ η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του Dmitry έπειτα από τις απανωτές αντιφάσεις που έπεφτε κάθε φορά που έδινε κατάθεση. Μάλιστα όταν το διαμελισμένο κορμί της βρέθηκε ο σύζυγός της δεν πήγε καν για αναγνώριση υποστηρίζοντας ότι είναι πολύ απασχολημένος.

Λίγες μέρες αργότερα έβαλε πωλητήριο στη βίλα στην οποία διέμεναν και συνελήφθη όταν ετοιμαζόταν να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι.

Την ίδια ώρα, όσοι γνώριζαν το ζευγάρι αποκλείουν την εμπλοκή του φωτογράφου στη δολοφονία της συζύγου του, επειδή όπως υποστηρίζουν αγαπούσε πολύ τη σύντροφό του.1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα