Σοκ: Οι προκλητικές φωτογραφίες Σέρβας που προκαλούν διπλωματικό… επεισόδιο

Σάλος έχει προκληθεί στη γείτονα χώρα με την 27χρονη σύμβουλο του Υπουργείου Εξωτερικών, οι σέξι φωτογραφίες της οποίας έγιναν πρωτοσέλιδο στη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα Blic.

Η Βάνια Χάτζοβιτς μονοπωλεί τα μέσα ενημέρωσης στη Σερβία εδώ και λίγες ώρες, αφού οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook έδωσαν αφορμή σε εφημερίδα να την κάνει πρωτοσέλιδο.

Η Vanja έχει πλούσιο βιογραφικό. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και ΜΜΕ στο Βελιγράδι, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό ενώ μιλάει και τέσσερις γλώσσες άπταιστα.

Εκτός από πολύσιο βιογραφικό, πλούσια είναι και τα προσόντα της, όπως το στήθος της, που είναι σε πρώτο πλάνο στις φωτογραφίες, τα οποία και έχουν κολάσει τους πάντες στους κύκλους του ΥΠΕΞ της Σερβίας, μηδέ του υπουργού εξαιρουμένου.

Ο Ivan Mrkic παρείχε πλήρη κάλυψη στην 27χρονη: « Η εμφάνιση στα κοινωνικά δίκτυα είναι δικαίωμα κάθε ατόμου. Όσοι εργάζονται στο Υπουργείο Εξωτερικών θα πρέπει να ενεργούν σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογία. Ωστόσο αυτή η υπάλληλος έκλεισε το προφίλ της όταν μπήκε στην πολιτική».1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα