Σοκ στη Σκύρο: Έσωσε την κορούλα του από τα μανιασμένα κύματα και πνίγηκε ο ίδιος

15:38 9/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Σε τραγωδία μετατράπηκαν οι διακοπές μιας οικογένειας στη Σκύρο. Όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη όταν ο 45χρονος Δ.Κ. που εργαζόταν καθημερινά σε εκτροφείο αλόγων πήρε λίγες μέρες άδεια για να κάνει διακοπές με το κοριτσάκι του.

Πήρε λοιπόν την 9χρονη κορούλα του και πήγαν για μπάνιο στη θαλάσσια περιοχή Παλαμάρι της Σκύρου.

Ξαφνικά όμως σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr στην περιοχή άρχισαν να πνέουν ισχυροί άνεμοι και το 9χρονο κοριτσάκι άρχισε να φωνάζει βοήθεια αφού δεν μπορούσε να βγεί

από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Αμέσως ο πατέρας της βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να βγάλει την κορούλα του στα ρηχά αλλά ο ίδιος δεν τα κατάφερε αφού αμέσως μετά παρασύρθηκε από τα πελώρια κύματα.

Το ίδιο το κοριτσάκι ήταν εκείνο που ειδοποίησε τους συγγενείς του για τον θάνατο του πατέρα της Τραχύ, διανύοντας αρκετά χιλιόμετρα.

Η άτυχη μικρούλα έχασε πριν λίγα χρόνια και την μητέρα της από καρκίνο.

Άμεσα ένας ξάδερφος του 45χρονου ονόματι Ευστάθιος Κατσαρέλης επέστρεψε στο σημείο και μαζί με το Λιμενικό έψαχναν όλο το βράδυ τον άτυχο άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός να επιπλέει, στην ίδια θαλάσσια περιοχή, εχτές το μεσημέρι.

Ο 45χρονος Δ.Κ. κατάγοταν από την Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 5 χρόνια διέμενε μαζί με την 9χρονη κόρη του και τους συγγενείς στην Σκύρο.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα