Σοκ στην Πάτρα: Μάνα σκότωσε το βρέφος της και μετά το έβαλε στην κατάψυξη!

20:47 9/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτήν την φρικιαστική ενέργεια της μάνας! Πραγματικά συγκλονίζει εδώ και λίγη ώρα την Αχαΐα αλλά και ολόκληρη την κοινωνία, η είδηση της αποκάλυψης ότι μια 31χρονη μητέρα σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το ηλικίας μόλις τριών μηνών παιδί της και μάλιστα -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- το έκρυψε στην κατάψυξη του σπιτιού τους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον σύζυγο της παιδοκτόνου, ο οποίος έλειπε από την Πέμπτη και όταν επέστρεψε στο σπίτι υπέστη σοκ ανακαλύπτοντας

το άψυχο σώμα του παιδιού του μέσα στην κατάψυξη του σπιτιού στην περιοχή Αλεποχώρι. Παρ' όλα αυτά, μπόρεσε να ειδοποιήσει την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφθασαν στο σπίτι όπου έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα. Μαζί τους έσπευσε και ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σορό του άτυχου αγοριού.

Η μητέρα, που φαίνεται να μην έχει συναίσθηση του τι έκανε, οδηγείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια Πατρών. Αρχικά, ισχυρίστηκε ότι χτύπησε το παιδί το Σάββατο και μόλις κατάλαβε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του, το έβαλε στο ψυγείο! Ως τώρα, δεν έχει εξακριβωθεί αν το παιδί τοποθετήθηκε εκεί ζωντανό ή νεκρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα