Σοκάρει η Αγγελική Νικολούλη: «Οι απειλές τέρμα! Εγώ στο δικαστήριο θα πάω να καταθέσω»

Ακόμα μία δύσκολη υπόθεση έχει αναλάβει να διαλευκάνει η Αγγελική Νικολούλη, που όπως όλα δείχνουν θα εξακολουθήσει να έχει τρομερό ενδιαφέρον. Πρόκειται για την έρευνα που αφορά στον Μάριο Παπαγεωργίου, το νεαρό που σύμφωνα με όσα η αστυνομία και η δημοσιογραφική ομάδα της Νικολούλη έφεραν στο φως έχει δολοφονηθεί. Το πτώμα του; Δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο Μάριος συγκίνησε ιδιαίτερα την Αγγελική Νικολούλη, με την ίδια να έχει προγραμματίσει να δώσει το παρών ως μάρτυρας στη, δεύτερη κατά

σειρά δίκη των ανθρώπων που κατηγορούνται πως έβλαψαν το παιδί δύο χρόνια πριν. Το δικαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 25ης Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, με την οικογένεια να κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το πού μπορεί να βρίσκεται η σορός του Μάριου να μιλήσει στις Αρχές.

Οι δολοφόνοι του Μάριου δεν ήταν άγνωστοι σε αυτόν και την οικογένειά του, αντιθέτως παρουσιάζονταν ως «φίλοι» του, γεγονός που δυσκόλεψε πολύ στις έρευνες. Η Αγγελική, ωστόσο, κατάφερε να βρει την άκρη. Η θλίψη φυσικά παραμένει τεράστια καθώς το πτώμα του άτυχου νεαρού δεν έχει βρεθεί ακόμα...

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Σοκάρει η Αγγελική Νικολούλη: «Οι απειλές τέρμα! Εγώ στο δικαστήριο θα πάω να καταθέσω» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκάρει, Αγγελική Νικολούλη, Εγώ,sokarei, angeliki nikolouli, ego