Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στη Τούμπα. Προηγήθηκε ο ΠΑΣ στο 12' ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ στο 13'...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Η τακτική των προπονητών

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ο Ιτάνζ. Δεξιά ο Σκόνδρας , αριστερά ο Κωνσταντινίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Ρικάρντο Κόστα με τον Τζαβέλλα. Στα χαφ

ήταν ο Κάτσε, ο Νομπόα και ο Γκολάσα, ενώ στην επίθεση στο δεξί άκρο ήταν ο Περέιρα, στο αριστερό ο Μακ και στην κορυφή ο Κουλούρης.

Στην αντίπερα όχθη ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ο Βελλίδης. Δεξιά ο Στρούνα, αριστερά ο Φόνζι και στο κέντρο της άμυνας ο Τζημόπουλος και ο Μιχαήλ. Εσωτερικοί μέσοι ήταν ο Χαρίσης και ο Τσουκαλάς. Δεξιά ο Τσάβες, αριστερά ο Κοροβέσης και στην επίθεση ο Ίλιτς και ο Μανιάς.

Πίεση ο ΠΑΟΚ, στην αντεπίθεση ο ΠΑΣ

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο ΠΑΟΚ έδειξε την διάθεση να πιέσει την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και να φτάσει πρώτος στην επίτευξη κάποιου γκολ, όμως οι Γιαννιώτες ήταν ιδιαιτέρως επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Έτσι προήλθε και το γκολ του ΠΑΣ στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, στο 12' ο Τσάβες βγήκε στην κόντρα, κουβάλησε την μπάλα μέχρι την μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ιτάνζ και άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Ένα λεπτό μετά το γκολ του Τσάβες, ο Νομπόα εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα μετά από κεφαλιά στρώθηκε στα πόδια του Περέιρα και εκείνος με πλασέ έφερε το ματς και πάλι στα ίσια. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα να κλείσει εκ νέου τον ΠΑΣ στην άμυνα και με κάποιο τρόπο να βρει το κενό για να ανατρέψει την κατάσταση στο σκορ. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 27' ο Περέιρα πήρε την μπάλα από το βολέ του Ιτάνζ, σούταρε όμως δεν βρήκε τον στόχο. Τρία λεπτά αργότερα ο Κωνσταντινίδης σέντραρε ο Κουλούρης πήρε την κεφαλια, πέρασε άουτ και το ίδιο επαναλήφθηκε και στο 35'. Η τελευταία ευκαιρία για γκολ στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον ΠΑΟΚ με τον Κάτσε να επιχειρεί το σουτ έξω από την περιοχή, την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Κουλούρη και να περνάει άουτ.

Δυνατά ο ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο

Παρά το γεγονός ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ειδικότερα μετά το γκολ που πέτυχε ήταν ανώτερος και δημιουργούσε ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο και στο ξεκίνημα αυτού ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που είχε καλές στιγμές στο ματς και έφτασε κοντά στο γκολ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν τον ρυθμό του αγώνα μετά το 80' χωρίς να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις για γκολ, με τον ΠΑΣ να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χαρίση και να κρατάει τον πολύτιμο βαθμό για την είσοδο στα πλέι οφ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Γκολάσα (78' Πόζογλου), Περέιρα (76' Τζιόλης), Κουλούρης (62' Αθανασιάδης)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς (85' Μπέριος), Χαρίσης, Κοροβέσης (82' Ντάσιος), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (82' Γιάκος)

The post Σούπερ Λιγκ: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα