Σπ.Καρατζαφέρης: Γιατί με συνέλαβαν

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης πέρασε χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού, μετά τη σύλληψή του για παλαιότερο ένταλμα, που αφορά την υπόθεση Γιοσάκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, συμβατικά αυτοκίνητα του έκλεισαν το δρόμο έξω από την ισραηλινή πρεσβεία και ένας ένστολος αστυνομικός τον συνέλαβε.

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως δεν σκοπεύει να πληρώσει το πρόστιμο και πως προτιμά να πάει στη φυλακή, αφού, όπως τόνισε «για την ποινή έχει γίνει αναίρεση στον Άρειο Πάγο και δε μπορεί να εκτελεστεί. Θα αρνηθώ

να πληρώσω την ποινή και θα πάω στον Κορυδαλλό».

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του δημοσιογράφου, spirospero, αφορμή για τη σύλληψή του ήταν η αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή του, πως έχει στην κατοχή τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν χάκερς από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Ο ίδιος, μάλιστα, κάλεσε πολιτικό στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών για τη διασταύρωση των εγγράφων που έχει στην κατοχή του. Όταν κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του, ο Σπύρος Καρατζαφέρης προανήγγειλε τη δημοσιοποίηση των εγγράφων από την επόμενη ημέρα.

 «Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής και αφού ο δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς το σπίτι του, συνελήφθη από ισχυρή αστυνομική δύναμη! Ο λόγος; Κάποια περασμένη και ξεχασμένη στα μπαούλα δικαστική απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου, την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε να ενεργοποιήσει απόψε… τα μεσάνυχτα και μάλιστα στη μέση του δρόμου. Δεν ξέρανε που μένει ο κ. Καρατζαφέρης; Γιατί λοιπόν δεν του κοινοποιήθηκε κάτι, πριν να συλληφθεί σαν Γιαγκούλας;», αναφέρεται στο site του δημοσιογράφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα