Στα Friday΄s ξεπερνάς τον εαυτό σου – Jack Daniel΄s Burger και Potato Twisters για τη λιγούρα

08:01 8/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Γενικώς είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει το φαΐ. Βασικά, που είναι υπηρέτης του φαγητού. Αν για κάτι θα περηφανεύομαι όταν θα φτάνω στο τέλος θα είναι τα επικά τσιμπούσια που έχω κάνει. Πάντα με παρέα ειδάλλως δεν έχει γλύκα. Και είναι αρκετά τα μέρη που με έχουν δει να τρώω ακατάπαυστα. Αλλά αυτό που παθαίνω με τα Friday΄s είναι μοναδικό.

Έχω δύο λέξεις για εσάς: Jack Daniel΄s Burger και Potato Twisters. Οκ, δεν ήταν δύο αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οι

αναμνήσεις μου από μεγάλες μάσες έχουν μέσα τους αυτά τα δύο πιάτα. Συνήθως, όταν πάμε στα Friday΄s, πάμε 3-4 άτομα γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι όλοι θα πάρουμε αυτά τα δύο. Προσοχή: τίποτα για τη μέση, the winner takes it all.

Μόλις φτάνει το πιάτο στο τραπέζι υπάρχει η εξής διαδικασία: τρως πρώτα από το Potato Twisters, όχι πολύ, ίσα ίσα για να καλυφθεί η μεγάλη πείνα και να μην πέσεις με τα μούτρα στο μπέργκερ, αλλά να το απολαύσεις ως έχει.

Απαραίτητα σύνεργα: κοακόλα- ξέρεις πληρώνεις για ένα ποτήρι και κάνεις refill όσο γουστάρεις ρε φίλε-, μαγιονέζα και κέτσαπ. Τις ζητάς ο ίδιος από τον σερβιτόρο και τις χρησιμοποιείς κατά βούληση.

Με το που φτάνει το πιάτο σου κάνεις την εξής πατέντα και ανακατεύεις μαγιονέζα με κέτσαπ. Έχεις έτσι εκτός από την Jack Daniel΄s, άλλη μία για τις πατάτες. Ξεκινάς πρώτα από τα onion rings εκτός κι αν μπορείς να καταφέρεις το μπέργκερ με αυτά μέσα.

Αφού τελειώσεις με αυτά τρως τις πατάτες και έρχεται η ώρα του μπέργκερ. Εδώ παίζουν δύο τινά:

1) το τρως ως έχει

2) ρίχνεις μέσα λίγη από τη σος που έφτιαξες

Υπάρχει και τρίτη κρυφή επιλογή να ρίξεις και σος και μερικές πατάτες είτε από το πιάτο είτε από το twisters. Μόλις τελειώσεις είναι λογικό να έχεις φουσκώσει. Δεν σε κυνηγάει κανείς. Άλλωστε είναι Παρασκευή και στα Friday's είναι τόσο αναπαυτικοί οι καναπέδες που μπορείς να κάτσεις όσο θες κι αντέχεις.

Αφού αφήσεις το στομάχι σου να ηρεμήσει κανά 20λεπτο- πάρε άλλη μια κοακόλα θα βοηθήσει να θεωρήσεις ότι μπορείς κι άλλο, γιατί και το φαΐ είναι ένα mind game. Ολοκληρώνεις με το Potato Twisters και μετά κοιτάς τον εαυτό σου σε έναν αόρατο καθρέφτη με περηφάνια για αυτό που κατάφερες.

Extra tips: Αν δεν θες Potato Twisters μπορείς με 3,5 ευρώ να βάλεις δεύτερο μπιφτέκι (ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ). Επίσης, μπορείς να βάλεις στις πατάτες που συνοδεύουν το μπέργκερ τσένταρ ή μπέικον ή και τα δύο.

Αυτό σημαίνει για μένα το Friday's. Δοκιμάστε το κι εσείς ακολουθώντας προσεκτικά το manual και θα με θυμηθείτε! Καλή όρεξη φίλοι μου γιατί οι άνθρωποι έχουν πάθη και παραφράζοντας αυτό που είπε κάποτε και ο Γκι Ντε Μοπασάν: «Από όλα τα πάθη το πιο αξιοσέβαστο είναι η δημιουργική φαγοποσία».

Keywords
Τυχαία Θέματα