Στα δικαστήρια Τομ Κρουζ – Κέιτι Χολμς για χάρη της κόρης τους – Ο ηθοποιός αρνείται να δει το παιδί του

Το πολύκροτο διαζύγιο του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς έληξε με μία διατροφή της τάξεως των 400 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Όμως, το γεγονός ότι ο ηθοποιός έχει να συναντήσει τη μικρή Σούρι για παραπάνω από 2 χρόνια έχει εξοργίσει στην κυριολεξία την πρώην σύζυγό του και όχι άδικα.

Ο Κρουζ αποδείχθηκε ότι έχει μία μεγαλύτερη αγάπη την Σαϊεντολογία, αφού προτίμησε να θυσιάσει ακόμα και την οικογένειά του προκειμένου να μην τον διαγράψουν από μέλος της. Μάλιστα, η Κέιτι και η κόρη της

χαρακτηρίστηκαν ως «εχθροί» όταν αρνήθηκαν να την ασπαστούν, με αποτέλεσμα η 36χρονη ηθοποιός να κινήσει μυστικά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Τώρα που έχει παραγίνει το κακό με τον πρώην σύζυγό της, βρήκε τον κατάλληλο τρόπο να τον… εκδικηθεί δίνοντας του ακόμα ένα ραντεβού στο δικαστήριο. Αυτή τη φορά διεκδικεί ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό στη διατροφή υποστηρίζοντας ότι όσο μεγαλώνει η Σούρι, μεγαλώνουν και οι ανάγκες της και επιπλέον το lifestyle της θα πρέπει να συμβαδίζει με αυτό του διάσημου πατέρα της, ο οποίος αρνείται εδώ και δύο χρόνια να τη δει…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Jenny.gr

The post Στα δικαστήρια Τομ Κρουζ – Κέιτι Χολμς για χάρη της κόρης τους – Ο ηθοποιός αρνείται να δει το παιδί του appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα