Στελέχη της ΝΔ δίνουν ραντεβού στην οδό Χάμιλτον, αμφισβητώντας τις συνεδριακές διαδικασίες

Συνέχεια δίνεται στο εσωτερικό μέτωπο που διαμορφώνεται εντός της ΝΔ, μετά και την παραίτηση του προέδρου της ΚΕΦΕ Φίλιππου Ταυρή, μιας και το νέο καταστατικό που προωθεί η ηγεσία προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Έτσι, σήμερα το απόγευμα, στελέχη της ΝΔ θα συναντηθούν σε πολυχώρο απέναντι από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε., προκειμένου να συζητήσουν για τις εξελίξεις και να διαμορφώσουν κοινή στάση, αν είναι δυνατόν, ενόψει και του συνεδρίου. Πάντως, σύμφωνα με επικοινωνία του KoolNews.gr με συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη, η εν λόγω

κίνηση ήταν γνωστή από χθες το βράδυ και δεν εμπνέει ανησυχία στην ηγεσία του κόμματος, ενόψει του συνεδρίου που ξεκινά την Παρασκευή.

Αναλυτικά η πρόσκληση

Μετά τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις και ενόψει του 10ου Εθνικού Συνεδρίου, θεωρούμε αναγκαίο τον μεταξύ μας διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων, με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο το συμφέρον και το μέλλον της παράταξής μας.

Σας καλούμε σήμερα, Τετάρτη, 20-04-2016, και ώρα 18:00, στο πολυχώρο, επί της οδού Χάμιλτον αρ. 6δ, στην Αθήνα (έναντι Α.Σ.Ο.Ε.Ε.).

Η συνάντηση αυτή είναι απαραίτητη, ώστε να ακουστούν ισότιμα οι φωνές και οι γνώμες όλων των μελών, λαμβανομένου μάλιστα υπόψη του γεγονότος ότι δεν συγκλήθηκε η Πολιτική Επιτροπή πριν από το Συνέδριο, όπως ορίζεται στο καταστατικό.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
ΓΙΑΛΑΜΑ ΜΑΡΙΑ
ΓΙΑΡΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΧΡΟΝΗΣ
ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΣΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΙΝΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

The post Στελέχη της ΝΔ δίνουν ραντεβού στην οδό Χάμιλτον, αμφισβητώντας τις συνεδριακές διαδικασίες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα