Στενή παρέα με την 17 Νοέμβρη κάνουν οι Χρυσαυγίτες στον Κορυδαλλό [εικόνα]

Μόνοι τους προαυλίζονται όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου και κρατούνται μετά την απόφαση για την προφυλάκισή τους.

Η απόφαση να μένουν μόνοι τους ελήφθη προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε επαφή με άλλους

κρατουμένους που μπορεί να είχε ατυχή κατάληξη, καθώς ήδη είχαν εκφραστεί αντιδράσεις στο άκουσμα της είδησης της προφυλάκισής τους στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Οι Χρυσαυγίτες ωστόσο δεν είναι μόνοι στην συγκεκριμένη πτέρυγα, καθώς θα έχουν σε κοντινά κελιά τους καταδικασθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, Δημήτρη Κουφοντίνα και Βασίλη Τζωρζτάτο, με τη διαφορά ότι βρίσκονται στο ημιυπόγειο που βρίσκεται δύο επίπεδα χαμηλότερα.

Φωτογραφία: MEGA

Σύμφωνα με το μέλος δ.σ. της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Αθανάσιο Μαραγκούλα, Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός διανυκτέρευσαν στο ίδιο κελί, μία κατάσταση που θα συνεχίσει «εάν δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους και δεν επιλέξουν οι ίδιοι να μείνουν σε διαφορετικά κελιά», όπως είπε. Την ίδια ώρα ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, θα μένει μεν μόνος αλλά θα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τους συναδέλφους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα