Στη φυλακή η φαρμακοποιός και οι συγκατηγορούμενοι της για την εμπορία ναρκωτικών χαπιών

Στη φυλακή οδηγήθηκαν αμέσως μετά τις απολογίες τους οι τρεις κατηγορούμενοι για εμπορία ληγμένων ναρκωτικών χαπιών από φαρμακείο.Οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην 26η ανακρίτρια και αμέσως μετά οδηγήθηκαν στις φυλακές. Πρόκειται για έναν 60χρονο συνταξιούχο, έναν 30χρονο αλλοδαπό και μία 39χρονη φαρμακοποιό η οποία φέρεται να είχε στήσει την πρωτοφανή απάτη πώλησης ληγμένων-μέχρι και 10 χρόνια- χαπιών.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο 30χρονος αλλοδαπός και ο 60χρονος συνταξιούχος

συνελήφθησαν, έχοντας στην κατοχή τους χιλιάδες δισκία ναρκωτικών χαπιών.

Την ώρα που κατέθετε στους αστυνομικούς, ο συνταξιούχος δήλωσε μεταμέλεια, υποστήριξε ότι είναι ψυχικά ασθενής και ότι τα χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για προσωπική χρήση.

Επίσης, αρνήθηκε ότι πωλούσε τα χάπια και κατονόμασε την φαρμακοποιό ως αυτήν που τα διέθετε χωρίς ιατρική συνταγή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ισχυρίστηκε πως αγόραζε τα συγκεκριμένα χάπια για τρία ευρώ, ενώ η κανονική τους τιμή ήταν 1,5€ και στη συνέχεια τα πωλούσε για 10 ευρώ.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, αντιμετωπίζουν κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών ενώ η φαρμακοποιός κατηγορείται συμπληρωματικά για πλαστογραφία και απάτη.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα