Στην Κεφαλλονιά έριξε άγκυρα ο Αρμάνι! [εικόνα]

Στο Φισκάρδο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Τζόρτζιο Αρμάνι. Ο γνωστός ιταλός σχεδιαστής, φαίνεται πως αγαπά τα Επτάνησα και συχνά επιλέγει να τα επισκέπτεται με την θαλαμηγό του.

Ο Αρμάνι, με την γνωστή θαλαμηγό του MAIN βρίσκεται μεταξύ Λευκάδας, Ιθάκης και Κεφαλλονιάς απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης στα νερά του Ιονίου.

Την Τετάρτη βρέθηκε με την παρέα του στο Φισκάρδο όπου αφού ξεναγήθηκε στην περιοχή απόλαυσε τα γευστικά παραδοσιακά φαγητά της γνωστής μαγείρισσας Τασίας όπου διατηρεί ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής.

Όπως αναφέρεται στο Kefaloniapress,

ο γνωστός σχεδιαστής μαζί με μια παρέα 10 ατόμων, άραξαν στο Φισκάρδο από νωρίς το απόγευμα. Χάρηκαν το δροσερό σούρουπο, περπάτησαν στην παραλία και μπήκαν σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά με ρούχα και σουβενίρ. Ο ίδιος ο Αρμάνι φωτογραφήθηκε με όλον τον κόσμο και δεν αρνήθηκε σε κανέναν τουρίστα ή Φισκαρδιώτη μια φωτογραφία για το Facebook τους, όπως του έλεγαν.

Το δείπνο τους είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη για την Τασία και παρόλο που ο Αρμάνι επέλεξε ένα ελαφρύ γεύμα, η παρέα του γεύτηκε νόστιμα πιάτα με ψάρια και θαλασσινά, ενώ ενθουσιάστηκαν με την Ρομπόλα, το παραδοσιακό κρασί του νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα