Στις Αχαρνές ψήφισαν… Κεμάλ Ατατούρκ – Πολίτης έφτιαξε και έριξε δικό του ψηφοδέλτιο

Οι εκλογές πάντοτε επιφυλάσσουν εκπλήξεις για τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής τα οποία ανοίγοντας τους φακέλους γίνονται οι παραλήπτες της δυσαρέσκειας των πολιτών προς την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.

Τι φταίνε όμως αυτοί; Τίποτα. Ωστόσο αυτό έχει ελάχιστη σημασία, η στιγμή που το ψηφοδέλτιο (ή οτιδήποτε άλλο) μπαίνει στον φάκελλο, ο πολίτης αποκτά άμεση σχέση με τους πολιτικούς. Σαν να τους μιλάει ένα πράγμα. Μετά το κόκκινο σέξι εσώρουχο που βρέθηκε στην Κρήτη,

αυτήν την φορά μέλος της εφορευτικής επιτροπής στον δήμο Αχαρνών εντόπισε κάτι αξιοπερίεργο ανοίγοντας τον φάκελλο και το μοιράστηκε με την συντακτική ομάδα του koolnews.gr.

Ο ψηφοφόρος αυτός λοιπόν πρωτοτύπησε. Δεν απευθύνθηκε στους πολιτικούς άλλα στους άλλους ψηφοφόρους. Έγραψε, σχεδίασε και εκτύπωσε μία σύνθεση εικόνας με πρώτο πρόσωπο τον Κεμάλ Ατατούρκ γράφοντας: «Προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε μην ξεχνάτε τα στεφάνια στον Κεμάλ». Δεξιά και αριστερά της εικόνας του Κεμάλ βρίσκονταν φωτογραφίες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου να καταθέτουν στεφάνι στο μαυσωλείο του Ατατούρκ. Κάτω από την σύνθεση των φωτογραφιών συμπληρώνει: «Γ. Παπανδρέου - Κ. Καραμανλής, προδότες όπως και τα κόμματά τους».

Το μήνυμά του ο ψηφοφόρος το πέρασε. Εάν αυτό τελικά έφτασε στα αυτιά των προαναφερθέντων... λίγο δύσκολο

Keywords
Τυχαία Θέματα