Στηβ Κακέτσης στο ΒΡΑΔΥ: Η Κατιάνα ήταν πολύ μορφωμένη και έξυπνη για μένα

Τον Στηβ Κακέτση και τον Λάμπρο Φισφή υποδέχτηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ένα μοναδικό ΒΡΑΔΥ!

Ο Στηβ Κακέτσης μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τον κόσμο της νύχτας και τις περιπέτειες που ο ίδιος έχει ζήσει, αλλά και για την αγάπη που είχε στο μπαρμπούτι…Υποστήριξε πως ότι και αν έκανε ,μπορεί να ήταν κακό για τον εαυτό του, αλλά ποτέ για τους άλλους και μίλησε για τις 3 φορές που τον πιάσανε σε παράνομη μπαρμπουτιέρα, αλλά τελικά αθωώθηκε.

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει για την πρώην σύζυγο του, Κατιάνα Μπαλανίκα, που όπως είπε ήταν

πολύ μορφωμένη και έξυπνη για εκείνον.

Για την Άντζελα Δημητρίου δεν θέλησε να πει πολλά καθώς όπως είπε θα τα ακούσουν και άλλοι άνθρωποι και θα πληγωθούν και δεν αξίζει τον κόπο και αρκέστηκε να της ευχηθεί να είναι καλά και να έχει επιτυχία, όπως και το να βρει έναν γαμπρό, όχι όμως σαν τον “Σνούπι”, εννοώντας όπως είπε τον Τρούπη!

Δείτε την συνέντευξη του Στηβ Κακέτση.

Επόμενος καλεσμένος είναι ο Λάμπρος Φισφής που μίλησε για τις αλλαγές που ήρθαν στην ζωή του τον τελευταίο χρόνο και για το πόσο πολύ δουλεύει, αλλά και για το αν πληρώνεται από το Mega για το “Κάψε το σενάριο”.

Αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που είναι πολλές και υποστήριξε πως αυτό που ίσως τον ενοχλεί , είναι όταν κάποιος τα βλέπει όλα άσχημα…

Μίλησε για τα διάφορα χιούμορ που υπάρχουν στην Ελλάδα και αν στις γυναίκες αρέσουν τελικά οι άντρες με χιούμορ.

Ο Λάμπρος μίλησε για πολλά γεγονότα που έχει γνωρίσει:

Παραδέχτηκε πως έχει δοκιμάσει “τσιγάρο” όσο ήταν στην Ολλανδία , αλλιώς θα ήταν σαν να πήγαινε στο Παρίσι και να μην ανέβαινε στον Πύργο του Άιφελ, ενώ περιέγραψε και τα δυο πιο ακραία περιστατικά που έζησε όσο ήταν εκεί. Το πρώτο ήταν όταν νόμιζε πως είχε βρει ένα πτώμα σε κανάλι , αλλά τελικά ήταν μια φουσκωτή κούκλα του σεξ και το δεύτερο όταν μια εκδιδόμενη τον είχε παρουσιάσει ως τον νταβατζή της σε δυο γυμνούς αγριεμένους Άγγλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα