Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα (21/8) ο καιρός θα είναι αίθριος στους 33 βαθμούς Κελσίου. Στο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι με ταχύτητα έως και 7 μποφόρ, ενώ στα ηπειρωτικά ορεινά θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με θερμοκρασία από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς στα 3 με 5 και στα ανατολικά

6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα νότιοι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στη δυτική Μακεδονία και πιθανόν στα ορεινά της κεντρικής. Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά Ελλάδα και Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν στα ορεινά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα όποτε ενδέχεται να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που το απόγευμα στο Ιόνιο θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά Ελλάδα, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στη Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 και στην νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σε Ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι αίθριος με ανέμους από τα βόρεια βορειοανατολικά με ταχύτητα 5 με 7 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου

Keywords
Τυχαία Θέματα