«Fifty Shades Of Grey»: Μετά τον πρωταγωνιστή βρήκαν και σκηνοθέτη!

Γνωρίζαμε το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Fifty Shades Of Grey», ε καιρός ήταν να μάθουμε και το σκηνοθέτη ή μάλλον καλύτερα την σκηνοθέτιδα! Το όνομα αυτής Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον ή αλλιώς γνωστή ως Τέιλορ-Γουντ.

Πολλά ήταν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι -και μάλιστα μεγάλα- για να αναλάβουν τη σκηνοθετική καρέκλα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι». Οι προσπάθειες για προσέγγιση των Ντάρεν Αρονόφσκι και Γκους Βαν Σαντ

έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα να επιστρατευθεί το όνομα μιας όχι και πολύ γνωστής προσωπικότητας στο χώρο. Φαίνεται πως η παραγωγή έψαχνε για μια νεανική και εντέλει γυναικεία σκηνοθετική ματιά!

Ο παραγωγός Μίκαελ Ντε Λούκα μίλησε για την Σαμ με τα καλύτερα λόγια εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίηση για αυτή τη συνεργασία. «Η ικανότητά της να προβάλλει τις πολύπλοκες ερωτικές σχέσεις μας έκανε να την θεωρήσουμε την ιδανική περίπτωση που θα δώσει ζωή στην σχέση του Κρίστιαν με την Αναστασία», δήλωσε ο Ντε Λούκα και συμπλήρωσε «Οι χαρακτήρες του E L James και η ζωντανή αφήγηση απαιτούν έναν σκηνοθέτη, ο οποίος θα παίρνει ρίσκα και η Σαμ μπορεί να το κάνει πολύ καλά αυτό».

Η ίδια η Σαμ σε δηλώσεις που έκανε εμφανίστηκε πολύ ενθουσιασμένη και με όρεξη για δουλειά με το καινούριο project: «Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια των προσδοκιών του βιβλίου», ανέφερε.

Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον

Keywords
Τυχαία Θέματα