Συγνώμη και προφυλάκιση για τον Δράκο της Πάρου

14:18 7/8/2012 - Πηγή: KoolNews

ο 21χρονος Πακιστανός ζήτησε συγνώμη για την φριχτή κακοποίηση και τον βιασμό της 15χρονης Μυρτώς –μέρα μεσημέρι στη πολυσύχναστη παραλία της Χρυσής Ακτής- αλλά δεν συγκίνησε τον ανακριτή.

Ο 21χρονος Πακιστανός που έστειλε την μαθήτρια στην εντατική όπου παλεύει ακόμα για να κρατηθεί στη ζωή, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή της Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Πακιστανός, ζήτησε σήμερα συγγνώμη από την 15χρονη και την οικογένειά της για το κακό που τους προκάλεσε αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να ήταν αρκετό για να γλιτώσει τη προφυλάκιση.

Ο

κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, φορώντας κουκούλα για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του, αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες. Οι αρχές φοβούνται πως θα τον λιντσάρει ο κόσμος…

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, βιασμό και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Συνελήφθη ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για το Πακιστάν και μετά την ταυτοποίηση του DNA του με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης κοπέλας ομολόγησε τα εγκλήματά του.

Η 15χρονη νοσηλεύεται ακόμα σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα