Συνάντηση Καραγκούνη – Μαρκαριάν για την Εθνική

O Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με τους Δώνη και Αναστασιάδη να βρίσκονται κι εκείνοι στη λίστα για την διαδοχή του Ρανιέρι στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος...

Δεν θα ήταν και λίγοι εκείνοι που απόρησαν με το άκουσμα της είδησης πως ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Καραγκούνη για τον πάγκο της Εθνικής, ωστόσο υπάρχει κάποια λογική μέσα σε αυτή την επιλογή.

Το πρώτο κριτήριο είναι ότι ο Ουρουγουανός προπονητής – μπορεί να μην ανήκει στους top προπονητές

– έχει δώσει στο παρελθόν τις εξετάσεις του και έχει αποδείξει ότι γνωρίζει από ποδόσφαιρο και από την διαχείριση των ποδοσφαιριστών.

Το δεύτερο κριτήριο είναι η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, την οποία ο Μαρκαριάν την έχει καθώς έχει εργαστεί στον Ιωνικό, στον Ηρακλή και στον Παναθηναϊκό. Ο Γιώργος Καραγκούνης, επιθυμεί ο προπονητής που θα αναλάβει την Εθνική ομάδα να είναι και προπονητικά άρτιος, αλλά να γνωρίζει και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το θέμα με τον Σέρχιο Μαρκαριάν και την Εθνική δεν αποτελεί ένα απλό σενάριο, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων της Εθνικής ομάδας και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Επίσης να αναφέρουμε πως στη λίστα υπάρχει ο Γιώργος Δώνης και ο Άγγελος Αναστασιάδης. Περισσότερες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή ίσως υπάρξουν μετά την εκλογή του νέου προέδρου της ΕΠΟ, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (23/1).

The post Συνάντηση Καραγκούνη – Μαρκαριάν για την Εθνική appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα