Συνάντηση κορυφής: Οι πιο γρήγοροι Sebastian του πλανήτη (Vettel, Loeb & Ogier) βρέθηκαν στο Μονακό

Αυτή η συνάντηση είναι από εκείνες που γίνεται σπάνια αφού τρεις από τους καλύτερους οδηγούς (ένας από την F1 ο S. Vettel ) και δύο από τα WRC (S. Loeb και S. Ogier) βρέθηκαν στο πριγκιπάτο του Μονακό. Ο πολυπρωταθλητής πιλότος της Red Bull-Renault θα οδηγήσει εκεί στο Grand Prix της F1 την Κυριακή. Οι δύο οδηγοί του WRC

θα συναγωνιστούν μεταξύ τους στον αγώνα του Porsche Supercup.

Η Formula 1 και το WRC είναι δύο κόσμοι παράλληλοι, που όμως σπάνια συναντώνται. Δύο κόσμοι υψηλών ταχυτήτων και έντονων συγκινήσεων αλλά με διαφορετικά αγωνιστικά τερέν. Από τη μία πλευρά, τα μονοθέσια μάχονται σε πίστες, από την άλλη τα ανθεκτικά World Rally Cars κινούνται σε παντός είδους τερέν!

Τις διαφορετικού τύπου εμπειρίες τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν στο Μονακό οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας των δύο θεσμών: ο Sebastian Vettel και ο Sebastien Ogier με συντροφιά τον πολυπρωταθλητή (9 φορές) S. Loeb.

Ο οδηγός της Volkswagen Motorsport επισκέφτηκε τον πλωτό Σταθμό Ενέργειας της Red Bull Racing και με ξεναγό τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 και είδε από κοντά το δικό του, πολύ πιο στενόχωρο «γραφείο». Όσο για τον S. Loeb αρκέστηκε στο να θαυμάζει την αγωνιστική του Carrera Supercup στα χρώματα με τα οποία τα αυτοκίνητα της Porsche έχουν γράψει ιστορία σε αγώνες αντοχής και GT.

Να σας θυμίσουμε πως Ο S. Vettel έχει κερδίσει δύο από τα πέντε φετινά Grand Prix, σε Μαλαισία και Μπαχρέιν. Αντίστοιχα ο S. Ogier έχει ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε τρία από τα πέντε ράλλυ του παγκοσμίου πρωταθλήματος που έχουν λάβει χώρα, σε Σουηδία, Μεξικό και Πορτογαλία. Ο S. Loeb κέρδισε το ράλλυ Αργεντινής και τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος GT στον οποίο συμμετείχε με την ομάδα του φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα