Συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία. Πού θα χτυπήσει το νέο σφοδρό κύμα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία η οποία από χθες σαρώνει την Ελλάδα. Σήμερα σε όλη τη χώρα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις. Από το βράδυ περιμένουμε σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων στα δυτικά και τα βόρεια.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά περιόδους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το βράδυ 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί

από 16 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα επικρατήσουν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία από το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και βαθμιαία 7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς και στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με αγνοούμενη γυναίκα στο Καματερό – Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά το Ι.Χ της στο ρέμα της Πικροδάφνης

The post Συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία. Πού θα χτυπήσει το νέο σφοδρό κύμα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα