Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ- «Πλησιάζουμε προς το τέλος»

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία συνεδριάζει αύριο υπό τον Φώτη Κουβέλη προκειμένου να καθορίσει τη στάση της μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ.

Τον τόνο έδωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου, με tweet του,

το οποίο έβαλε φωτιά στο πολτικό σκηνικό. «Νομίζω ότι πλησιάζουμε προς το τέλος» αναφέρει το «τιτίβισμα» του Βουλευτή Αττικής του κόμματος του Φώτη Κουβέλη.

Αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews αναφέρουν πως αυτή την ώρα στη Βουλή τα πνεύματα είναι οξυμμένα, ενώ για τις 13:00 είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος του Φώτη Κουβέλη. Πηγές της ΔΗΜΑΡ ξεκαθαρίζουν πως η Αγίου Κωνσταντίνου είναι εξαιρετικά ενοχλημένη με τις μονομερείς ενέργειες τις κυβέρνησης, χωρίς πάντως να θέτουν-ακόμα-θέμα παραμονής του κόμματος στην κυβέρνηση.

«Όλα είναι ανοιχτά» πάντως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, ενώ ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να εκπέμψει σαφές μήνυμα αναφορικά με την ενότητα της κυβέρνησης. Αν δε ληφθούν υπόψιν και οι πληροφορίες που φέρουν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ., Ευάγγελο Βενιζέλο, να έχει έντονη συνομιλία χτες το βράδυ με τον Αντώνη Σαμαρά, καταλαβαίνει κανείς πως η σύγκρουση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων αναμένεται να είναι οξύτατη.

Σε κάθε περίπτωση, σενάρια που θέλουν τη ΔΗΜΑΡ να άρει την εμπιστοσύνη της στην κυβέρνηση ή να αναζητά από κοινού με το ΠΑ.ΣΟ.Κ νέα διερευνητική εντολή, χωρίς τη συμμετοχή της ΝΔ, δεν επιβεβαιώνονται σε καμία περίπτωση. Χωρίς αμφιβολία, βέβαια, η μέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μακρά και δύσκολη σε πολιτικό επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα