Συνελήφθη μεθυσμένος ο Μάικλ Φελπς

Ο Ολυμπιονίκης Μάικλ Φελπς συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης από αστυνομικούς του Μέριλαντ επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση οδηγούσε το άσπρο ΙΧ μάρκας Land Rover και στις 1:40 οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Έπειτα έκαναν αλκοτέστ στον 29χρονο

και διαπιστώθηκε ότι το αλκοόλ στο αίμα του ήταν διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ABC NEWS, ο Φελπς οδηγούσε πολύ επικίνδυνα και άλλαζε συνεχώς λωρίδες. Αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα να υποψιαστούν οι αστυνομικοί που έτυχε να βρίσκονται πίσω του ότι κάτι συμβαίνει ενώ η υπερβολική ταχύτητα με την οποία οδηγούσε επιβάρυναν περαιτέρω την θέση του.

«Διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για τον Μάικλ Φελπς κατόπιν ελέγχου που έγινε στο δίπλωμα. Ο ίδιος φαινόταν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά σε μία σειρά από τεστ νηφαλιότητας που του κάναμε» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Μέριλαντ. Ο Μάικλ Φελπς αντιμετωπίζει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και υπερβολική ταχύτητα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι αφέθηκε ελεύθερος. Πάντως ο Μάικλ Φέλπς δεν συλλαμβάνεται πρώτη φορά για επικίνδυνη οδήγηση καθώς το 2004 είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες κοινωφελούς εργασίας για παρόμοια υπόθεση.

The post Συνελήφθη μεθυσμένος ο Μάικλ Φελπς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα