Συνεργό(;) τον πατέρα του είχε ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης – Όλο το χρονικό

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, μητέρα τριών παιδιών, από τον ίδιο της τον σύζυγο, ο οποίος την στραγγάλισε και μετά την έθαψε σε χωράφι. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ο πατέρας του συζυγοκτόνου να είναι μπλεγμένος στον φόνο της νύφης του.

Ο γάμος του Τάσου Τσιουχάρα και της Ανθής Λινάρδου περνούσε κρίση και η νεαρή σκεφτόταν να πάρει τα τρία παιδιά τους και να επιστρέψει στους γονείς της στον Πειραιά. όμως δεν πρόλαβε, καθώς δολοφονήθηκε μέσα στο

ίδιο της το σπίτι από τον σύζυγο της.

Λεπτομέρεια που προκαλεί σοκ το γεγονός ότι στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνταν τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Αμέσως ο 40χρονος πήρε τη σορό της νεκρής γυναίκας του και την έθαψε σε χωράφι του ενώ αμέσως μετά επέστρεψε σπίτι του και κοιμήθηκε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Το επόμενο πρωί πήγε στο χωράφι και φρέζαρε το σημείο στο οποίο είχε θάψει την σύζυγό του και ακολούθως πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την εξαφάνισή της.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας η Σήμανση βρέθηκε στο σπίτι της 37χρονης και πραγματοποίησε έρευνες. Από την πρώτη στιγμή ο συζυγοκτόνος ισχυριζόταν ότι η Ανθή βγήκε για ποτό το Σάββατο το βράδυ και δεν επέστρεψε ποτέ.

«Η σύζυγός μου από το απόγευμα του Σαββάτου έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε, ήταν καταβεβλημένη και η αιτιολογία ήταν ότι είχε μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου μου είπε ότι θα βγει και γύρω στις 10 παρά βγήκε για ποτό. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 το βράδυ, ξύπνησα και είδα ότι δεν επέστρεψε, αλλά δεν ανησύχησα, γιατί είχε περάσει μόνο μία ώρα. Το πρωί διαπίστωσα ότι δεν είχε επιστρέψει, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε και ρούχα», έλεγε χαρακτηριστικά.

Η Ελληνική Αστυνομία ανέκρινε τον σύζυγο της Ανθής Λινάρδου, ο οποίος στην πολύωρη κατάθεση που έδινε το βράδυ της Τρίτης έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Ο συζυγοκτόνος, μάλιστα, ήταν τόσο σκληρός και καλά προετοιμασμένος, που δεν «έσπασε» ούτε κατά τη δεύτερη κατάθεσή του η οποία διήρκεσε 19 ώρες και κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί μέσα από συνεχείς κι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις προσπαθούσαν να τον κάνουν να ομολογήσει, καθώς οι αντιφάσεις στις οποίες έπεφτε διαρκώς σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία που είχαν συλλέξει, συνηγορούσαν στο ότι η άτυχη γυναίκα είχε πέσει θύμα του ίδιου της του συζύγου. Τελικώς ομολόγησε ότι εκείνος δολοφόνησε την σύζυγό του και υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι το νεκρό σώμα της 37χρονης βρίσκεται σε χωράφι ιδιοκτησίας του., συμμετέχοντας στις έρευνες και παριστάνοντας τον θλιμμένο και σε απόγνωση σύζυγο.

Συνεργός και ο Πεθερός (;)

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και λίγη ώρα μετά από τη σύλληψη του συζυγοκτόνου, συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του και να φωνάζουν εναντίον εκείνου και του πατέρα του, ο οποίος συνελήφθη από τις Αρχές, για παράνομη οπλοκατοχή με το ενδεχόμενο της συνέργειας στο φόνο της νύφης του να είναι ανοιχτό.

Η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να μην έδρασε μόνος, αλλά να είχε βοήθεια, με πιο πιθανό συνεργό να είναι ο πατέρας του

Ο ίδιος ο πεθερός της 37χρονης δήλωνε με σιγουριά ότι: «Πιστεύω ότι δεν της έχει συμβεί κάτι κακό. Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Έφυγε με σπασμένο το πόδι. Δε μπορούσε να φύγει μόνη της. Δεν πήρε τίποτα μαζί της ούτε άφησε κάποιο σημείωμα. Δεν της άρεσε η ζωή εδώ και πιστεύω ότι έφυγε», επικαλούμενος αναρτήσεις στο Facebook της άτυχης Ανθής. Μάλιστα υποστήριζε ότι δεν κινδύνευε, ωστόσο διαψεύστηκε λίγες ώρες αργότερα, όταν το πτώμα της βρέθηκε στο χωράφι του γιου του.

The post Συνεργό(;) τον πατέρα του είχε ο συζυγοκτόνος της Κοζάνης – Όλο το χρονικό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα