Σύννεφα στις σχέσεις Φαίη – MEGA – Γιατί νιώθει ξένο σώμα και ο ρόλος Ουγγαρέζου

Χολωμένη εμφανίζεται η Φαίη Σκορδά, λόγω της αντιμετώπισης που τυγχάνει από το MEGA. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια, σύμφωνα με κοντινό της πρόσωπο, νιώθει «ξένο σώμα στο κανάλι».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που μπορεί να αιτιολογήσει τη δυσαρέσκειά της και έχει να κάνει με ένα συνεργάτη, αλλά και οικογενειακό της φίλο, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Enimerosi24.

Ο

παρουσιαστής προβάλλεται κατά κόρον από το κανάλι της Μεσογείων και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των ιθυνόντων. Αν και δεν έχει στο ενεργητικό του καμία επιτυχία (πρωινό με την 5αδα όπου είχε την πρωτοκαθεδρία, «Minute to win it»), το MEGA τον προωθεί όσο μπορεί, ενώ παράλληλα προσπαθεί να «χτίσει» το προφίλ του νεαρού. Επενδύουν σε αυτόν και μάλιστα, του δίνουν και δουλειές.

Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά, παρά τις «τεράστιες» τηλεθεάσεις που σημειώνει το «Πρωινό mou» και τη γενικότερη αποδοχή που απολαμβάνει από το τηλεοπτικό κοινό, δεν συνδέεται με την «εικόνα» του MEGA, αφού δεν επιλέχθηκε να παρουσιάσει κάτι άλλο, εκτός από το πρωινάδικο.

Το καλοκαίρι προβλέπεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πρώτος ο Γιώργος Λιάγκας δημοσιοποίησε την επιθυμία του να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο, πιο βραδινό. Για να δούμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα