Τα 5 αντικείμενα ενός συνειδητοποιημένου εραστή!

Το να είσαι καλός εραστής φαίνεται από τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι. Το να είσαι, όμως, ένας εξαιρετικός εραστής, φανερώνεται από τους… λαγούς που μπορείς να βγάλεις από το καπέλο σου. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν απλά μια γραβάτα, εσύ να βλέπεις ένα κρεβάτι και μια κουκλάρα που θα τη… χρησιμοποιεί, για παράδειγμα. Διάβασε ποια είναι τα 5 πράγματα που θα πρέπει να έχει κάτω και… πάνω από το κρεβάτι ένας εξαιρετικός εραστής! Εκτός από την κουκλάρα, εννοείται…

5. Λάδι για μασάζ

Ένα από τα καλύτερα προκαταρκτικά είναι το μασάζ. Εκεί όπου μπορείς να προετοιμάσεις κατάλληλα μια γυναίκα

για ένα δίωρο μαραθώνιο αποθέωσης, να τη χαλαρώσεις και παράλληλα να την ξεκουράσεις! Το άρωμα αλλά και να είναι αντιαλλεργικό, είναι εκείνο που θα πρέπει να σε απασχολήσει στο φαρμακείο. Από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Καλό θα είναι βέβαια να παρακολουθήσεις κάποιο βίντεο με μασάζ, για να μάθεις τα βασικά. Να μην τα ξέρεις μόνο από to youporn.

4. Γραβάτα

Είτε τη φοράς, είτε την έχεις κάπου κρεμασμένη, η γραβάτα προσφέρεται για πολλά σεξουαλικά παιχνίδια. Από το να της κλείσεις ή να σου κλείσει εκείνη τα μάτια, μέχρι να της δέσεις τα χέρια ή να δεθείτε μεταξύ σας, η γραβάτα μπορεί να γίνει απόλυτο σεξουαλικό αξεσουάρ. Αν πειραματιστείς, θα βρεις κι άλλες πολύ δυνατές χρήσεις της, όσο και αν μισείς να τη φοράς!

3. Πετσέτα

Δείγμα πολιτισμού, δείγμα αγωγής και υπόσχεση για… ακόμη περισσότερο σεξ! Μία πετσέτα με απαλή υφή που θα έρχεται σε επαφή με το γυμνό γυναικείο κορμί είναι η καλύτερη ιδέα για μετά το σεξ. Τα υγρά σας δεν λερώνουν τα σεντόνια και φυσικά η θέα της κουκλάρας θα σε κάνει να μπεις στη διαδικασία του δεύτερου γύρου!

2. Μωρομάντιλα

Ναι, τα γνωστά αρωματικά ή μη αρωματικά μαντηλάκια είναι μια εύκολη λύση και σε βγάζει από πολύ μεγάλο κόπο. Ατυχήματα κατά τη διάρκεια του σεξ συμβαίνουν συχνά… Λάδια, ιδρώτας, διάφορα υγρά που πολλές φορές δημιουργούν δυσοσμία, δεν θα πρέπει να σε απασχολούν. Άσε που είναι ένα πολύ προκλητικό παιχνίδι να τη σκουπίζεις εσύ μετά το τέλος. Και μπορεί να κάνει το δεύτερο γύρο να ξεκινήσει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι φαντάζεσαι!

1.«Έξυπνα» προφυλακτικά

Άλλα είναι με ραβδώσεις, άλλα καθυστερούν την εκσπερμάτιση για περισσότερη απόλαυση και… άλλα ανάβουν για εκείνους που δεν μπορούν να βρουν στόχο! Το σημαντικό με τα προφυλακτικά είναι πως κάνουν τη σεξουαλική επαφή ακόμη πιο ευχάριστη, αφού δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας!

Keywords
Τυχαία Θέματα