Τα εισιτήρια για τους Monty Python εξαντλήθηκαν μέσα σε 43,5 δευτερόλεπτα!

Έκαναν φτερά τα εισιτήρια για τους Monty Python μέσα σε 43,5 δευτερόλεπτα και το γκρουπ αναγκάστηκε να προσθέσει άλλες τέσσερις παραστάσεις για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος αλλά και για να πληρώσει την υποθήκη του ο Τέρι Τζόουνς.Ο Τζόν Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πέιλιν ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους στη σκηνή την προηγούμενη εβδομάδα. Το συγκρότημα φωτογραφήθηκε και μίλησε στα κανάλια, με τον Τέρι Τζόουνς να δηλώνει ότι θέλει να βγάλει

χρήματα για να πληρώσει την υποθήκη του. Από την άλλη πλευρά, ο Αίντλ δήλωσε ότι σκοπός του γκρουπ ήταν να γεμίσουν το στάδιο. Επίσης ένα άλλο στοίχημα που είχε βάλει το γκρουπ, ήταν να μπορέσει να δει το πόσο θα γεμίσει το στάδιο.

Αν θα γεμίσει λέει; Μέσα σε 43,5 δευτερόλεπτα εξαντλήθηκαν 20.000 εισιτήρια για την παράσταση της πρώτης Ιουλίου στο Ο2 Arena.

Οι διοργανωτές ήταν προετοιμασμένοι για την τεράστια ζήτηση και όλα κύλησαν ομαλά. Για να διανοηθεί κάποιος το πανδαιμόνιο και την πονηριά μερικών, μετά από 15 λεπτά που εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια, μεταπωλούνταν σε ιστοσελίδες για 1.900 ευρώ ενώ η αρχική τους τιμή ήταν 120 ευρώ.

«Τα εισιτήρια για την πρώτη παράσταση πουλήθηκαν μέσα σε 43,5 δευτερόλεπτα. Εκείνα για τέσσερις ακόμη παραστάσεις (2 με 5 Ιουλίου) πουλήθηκαν άμεσα» δήλωσε εκπρόσωπος των Monty Python στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι Πύθωνες θα ερμηνεύσουν διάσημα νούμερα τους τα οποία έγιναν ευρέων γνωστά από τις ταινίες και τις σειρές τους, χωρίς να τους πτοεί η προχωρημένη ηλικία τους. Εάν έχεις την ψυχή πάντα τα καταφέρνεις όπως και να είσαι.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα