Τα επικρατέστερα ονόματα για το Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου – Ο πρώην συνάδελφος του Πούτιν στην KGB

15:00 7/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Τράπεζας Κύπρου, θεωρούνται επτά Ρώσοι, οι οποίοι μάλιστα επλήγησαν περισσότερο από το «κούρεμα» του κυπριακού τραπεζικού συστήματος τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Βλαντιμίρ Στραλκόφσκι, πρώην συνάδελφος του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στην KGB, συμπεριλαμβάνεται, μεταξύ άλλων,στους επτά Ρώσους, που προτάθηκαν

ως υποψήφια μέλη για το Δ.Σ της Τράπεζας Κύπρου, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται την εφημερίδα «Moscow Times».

Οι περισσότεροι από αυτούς, είναι μεγάλοι καταθέτες της Τράπεζας Κύπρου, οι οποίοι έχασαν δισεκατομμύρια δολάρια μετά το «κούρεμα», και πήραν τις καταθέσεις τους σε μετοχές της Τράπεζας. Ο Βλαντιμίρ Στραλκόφσκι πιθανόν να έχει ακόμα 10 εκατ. δολάρια στην Τράπεζα Κύπρου.

Ορισμένα από τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι επίσης ο αναπληρωτής Πρόεδρος της Deutsche Bank για την Ανατολική Ευρώπη, ο Ιγκόρ Λαζέφσκι και ο Βλαντιμίρ Σιντόροφ, που στο παρελθόν εργάστηκε ως αναπληρωτής επικεφαλής του τμήματος επενδύσεων στην Vneshekonombank.

Keywords
Τυχαία Θέματα