Τα έπνιξε ο θείος τους – Απίστευτη εξέλιξη στην δολοφονία των δύο παιδιών [βιντεο]

12:11 2/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Συγκλονιστική τροπή έχει πάρει η υπόθεση της δολοφονίας των δύο ανήλικων παιδιών από την Βουλγαρία. Ο 13χρονος θείος των δύο άτυχων παιδιών φαίνεται πως είναι τελικά ο δράστης.

Ο αδελφός της μητέρας των παιδιών συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Ηλείας ως υπαίτιος για των πνιγμό των δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας επτά και τεσσάρων ετών αντίστοιχα καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έσπρωξε μέσα στο κανάλι του Στρέφι και ύστερα τράπηκε σε φυγή.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν

ότι μέσα στο αρδευτικό κανάλι βρέθηκε και ένα ρούχο όπου αποδείχθηκε πως ήταν του 13χρονου φερόμενου δράστη.

Ο ανήλικος θείος των δύο μικρών παιδιών, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Κι αυτό γιατί, κατά την διάρκεια των ερευνών, βρισκόταν στο σημείο όπου οι άνδρες της ΕΜΑΚ έψαχναν τα άτυχα αδελφάκια και μάλιστα θρηνούσε μαζί με την αδελφή του και μητέρα τους τον χαμό τους όταν βρέθηκαν τα άψυχα κορμάκια τους.

Σε ό,τι αφορά το κίνητρο, ο 13χρονος φέρεται να ζήλευε τα δύο αδέλφια. Για την υπόθεση αυτή, σήμερα στις 14:30 στο A.M. Hλείας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον αστυνομικό διευθυντή Ηλείας Tαξίαρχο, Αριστείδη Aνδρικόπουλο.

Φωτογραφίες: Eurokinnisi

Keywords
Τυχαία Θέματα