Τα φώτα στην Τούμπα, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό είναι η σπουδαιότερη αναμέτρηση του δεύτερου... πιάτου της 10ης αγωνιστικής...

Στις 15:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό με τον Μίτσελ να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με αυτούς που παρέταξε στο Τορίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη, σε μια θεωρητικά... εύκολη αναμέτρηση με την ομάδα της Κομοτηνής στο Φάληρο.

Στις 17:15 θα διεξαχθούν τρεις αναμετρήσεις. Ο Λεβαδειακος

υποδέχεται τον Πλατανιά Χανίων στην Βοιωτία. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί στη Νέα Σμύρνη την Καλλονή και ο ΠΑΣ Γιάννινα τη Νίκη Βόλου στους «Ζωσιμάδες».

Το πρόγραμμα της Κυριακής κλείνει με το μεγάλο ντέρμπι, στην Τούμπα, ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός. Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα επί της Φιορεντίνα μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Στο πρωτάθλημα είναι στην κορυφή και η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι στο +5. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ θέλουν να πάρουν τη νίκη, αφενός για να διατηρήσουν την διαφορά από τον Ολυμπιακό και αφετέρου για να... εκδικηθούν τον Παναθηναϊκό για το περσινό, 4-1 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» δέχονται κύματα αμφισβήτησης. Στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ικανοποίησε με την απόδοσή του, ασχέτως αν ηττήθηκε. Στην Τούμπα αγωνίζονται ως το αουτσάιντερ και θέλουν θετικό αποτέλεσμα, ήτοι δυνατόν το «διπλό» για να μπουν και πάλι σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου που είναι ο στόχος της ομάδας.

The post Τα φώτα στην Τούμπα, ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα