Τα κορίτσια του Tom Cruise

09:48 1/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Δεν έχει κάνει μόνο πολλές ταινίες τις τελευταίες 3 δεκαετίες. Έχει αλλάξει και πολλές φίλες, με τις παρακάτω να είναι οι πιο γνωστές.

Το ότι τα τελευταία χρόνια μας έχει σπάσει τα νεύρα με το “εγώ” του, τη σαϊεντολογία και τις on air υπερβολές του δεν το κρύβουμε. Όπως και το γεγονός ότι πολλές (τελευταίες) ταινίες του δεν μας έχουν ενθουσιάσει. Αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι ο Tom Cruise είναι από τους ερωτύλους του Hollywood.

Και αυτές είναι οι γνωστότερες που έχουν περάσει από το κρεβάτι του…

Katie Holmes

Επτά χρόνια γνωριμίας, 5,5 χρόνια γάμου, ένα παιδί, αλλά τελικά ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα στη ζωή του Cruise.

Sofia Vergara

Για περίπου ένα χρόνο ήταν μαζί. Μάλιστα λένε ότι ο Cruise ήθελε να την παντρευτεί, αλλά η εμμονή του για τη σαϊεντολογία έκαναν τη Vergara να αλλάξει δρόμο.

Penelope Cruz

Τρία χρόνια έμειναν μαζί και χώρισαν φιλικά. Κρίμα, γιατί ταίριαζαν και τα επίθετά τους, άρα σε περίπτωση γάμου η Penelope δεν θα χρειαζόταν να το αλλάξει – πολύ!

Nicole Kidman

Δέκα χρόνια γάμου (ο 2ος για τον Cruise), δύο παιδιά που υιοθέτησαν, ένας παθιασμένος έρωτας, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι δεν άντεξε που του έριχνε ένα κεφάλι.

Mimi Rogers

Η σχέση που κανείς δεν κατάλαβε γιατί την έκανε ο Cruise. Η Rogers δεν ήταν ωραία, του έριχνε και 6 χρόνια, αλλά άβυσσος η ψυχή του star. Μάλιστα η ίδια λέει πως όταν χώρισαν ο Cruise σκέφτηκε να γίνει μοναχός.

Cher

Καλά εδώ δεν τις γλύτωσαν άλλοι και άλλοι, ο Cruise θα της ξέφευγε. Βέβαια έμειναν λίγο καιρό μαζί στα μέσα των eighties, αλλά η Cher δήλωσε κάποτε ότι ήταν τρελή και παλαβή μαζί του.

Rebecca De Mornay

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας “Risky Business” και από το 1983 και για δύο χρόνια ήταν ζευγάρι. Μέχρι που συζούσαν και για λίγο στη Νέα Υόρκη.

Melissa Gilbert

Δεν το λες και σχέση. Απλά στα διαλείμματα που έκανε η Melissa από τη σχέση της με τον Rob Lowe, έτυχε να περάσει μερικά βράδια με τον Cruise. Έτσι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα!

Heather Locklear

Ο Cruise λέει ότι τα είχαν. Η Locklear ότι δεν φιληθήκαν ποτέ. Τουλάχιστον στο δρόμο περπατούσαν χέρι-χέρι;


Keywords
Τυχαία Θέματα