Τα “παίρνεις” τώρα; Η Μαρία νιώθει άσχημη

Αν κάποιος πει ότι η Μαρία Σολωμού είναι χοντρή και άσχημα μάλλον θα τον κοιτάξεις περίεργα και θα του κλείσεις ένα δωμάτιο στο Δαφνί! Τι γίνεται όμως όταν το λέει η ίδια;

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Η Μαρία Σολωμού, στις συνεντεύξεις της, έχει το μοναδικό ταλέντο να στήνει στα τρία μέτρα τη σέξι εικόνα της και να την εκτελεί εν ψυχρώ. Και δεν μπορείς να πεις ότι το κάνει επί τούτου επειδή πλέον το κορίτσι έχει εξομολογηθεί ό,τι ψυχολογικό έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια και σε έντυπη αλλά και τηλεοπτική μορφή.

Νέο της χτύπημα

ήταν η συνέντευξη της στο ένθετο “Real Life” της εφημερίδας “Real News”, όταν παραδέχτηκε πως τον τελευταίο καιρό νιώθει “χάλια” και πιο συγκεκριμένα “άσχημη και χοντρή”. Βέβαια, το απέδωσε στον χειμώνα λέγοντας: “Ποτέ χειμώνα δεν έχω νιώσει ωραία με τον εαυτό μου. Εγώ είμαι του ζεστού κλίματος, όλο τον χειμώνα με πιάνει το αυχενικό μου, πονάνε τα πάντα”. Όχι ακριβώς αυτά που περιμένεις να ακούσεις από μία γκόμενα σαν τη Μαρία Σολωμού δηλαδή.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός θέλοντας να πάει τις δηλώσεις της και λίγες δεκαετίας πιο πέρα, συνέχισε: “Νομίζω πως θα γεράσω πολύ άσχημα και θα γίνω τέρας. Φοβάμαι μη σαλτάρω γύρω στα 50. Είμαι υπέρ του να κάνεις ότι θέλεις, αρκεί να μην είναι μόνιμο. Θα ήθελα να έχω μια φρεσκάδα που μου λείπει από δέκα ετών”. Με άλλα λόγια, απόλαυσε την τώρα που είναι σαν τα κρύα τα νερά – κι ας νιώθει … όπως νιώθει – γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να βλέπει φακό και να γυρνάει πλάτη.

Διαβάστε ακόμα:

* Ελευθερία ή θάνατος

* Στο σπίτι με την Έλενα

* Μια Ελληνίδα στο Λονδίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα