Τα παππούδια αρνούνται να γεράσουν – Έρχεται το «The Expendables 3»

Τον σκηνοθέτη που θα αναλάβει το «βαρύ» φορτίο του να γυρίσει το «The Expendables 3» (Οι Αναλώσιμοι 3) ονόμασε ο Σιλβέστερ Σταλόνε, παρόλο που ως δημιουργός και επιβλέπων του franchise είχε ζητήσει πριν από λίγες μέρες, όπως παραδέχθηκε, από τον Μελ Γκίμπσον να αναλάβει την σκηνοθεσία.

Ο Μελ, ωστόσο, δεν ήταν διαθέσιμος και έτσι την θέση στην σκηνοθετική καρέκλα πήρε ο Πάτρικ Χιούζ. Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο Σταλόνε, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

πως το «The Expendables 3» χρειαζόταν «φρέσκο αέρα, κλάση και πολύ αγριάδα», προσόντα που βρήκε στον Αυστραλό δημιουργό Πάτρικ Χιούζ, ο οποίος έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους το 2010, με το θρίλερ «Red Hell» . Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project δεν υπάρχουν, πέρα από το γεγονός πως ο Σταλόνε δήλωσε την πρόθεσή του να προσθέσει περισσότερο χιούμορ στο franchise και πως ελπίζει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του Τζάκι Τσαν σε αυτό.

Μετά την επιτυχία των «The Expendables» (Οι Αναλώσιμοι) αλλά και του σίκουελ που προβλήθηκε πέρσι, ο Σιλβέστερ Σταλόνε προχωράει μπροστά για την τρίτη ταινία της σειράς. Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε το 2010, με τον Σταλόνε να συνεργάζεται με τους πιο διάσημους-γερόλυκους ήρωες δράσης. Ο λόγος για τους Μπρους Γουίλις , Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Μίκι Ρουρκ. Αποτέλεσμα ήταν να ξεπουλήσει σημειώνοντας μια απροσδόκητη επιτυχία στα box office και αποφέροντας συνολικά πάνω από 274 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο. Στη δεύτερη ταινία που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Αύγουστο (2012), προστέθηκε ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, σημειώνοντας μια ακόμη επιτυχία.

Πλέον η νέα ταινία «The Expendables 3» (Οι Αναλώσιμοι 3) αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι, με τον Γούεσλεϊ Σνάιπς -που πρόσφατα βγήκε από τη φυλακή- και φιγουράρει στη λίστα των υποψηφίων πρωταγωνιστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα