Τα ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας για αυτή την εβδομάδα 12/11 – 18/11, από τον Γιώργο Πανόπουλο!

ΚΡΙΟΣ: O Νοέμβριος γίνεται ζόρικος από τις 17, που ο κυβερνήτης σου Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω, σ’ έναν κομβικό δηλαδή τομέα που συμβολίζει την επαγγελματική ζωή καταρχάς, αλλά έχει επιπτώσεις και στην οικογενειακή πραγματικότητα ή και στις προσωπικές σχέσεις. Εντάξει, μπορεί να λέμε ελαφρά την καρδία ότι «κάθε φορά που κλείνει μια πόρτα, ανοίγει δίπλα της μια άλλη», αλλά όταν συμβαίνει σε μας τους ίδιους

δεν έχει ούτε ελαφρότητα ούτε ευχαρίστηση. Ουσιαστικά, βρίσκεσαι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι (πάλι) όπου μπορεί να αντιμετωπίσεις δραστικές αλλαγές στην καριέρα σου.

Εν μέσω εκλείψεων και ανάδρομου πρόσεξε μη διολισθήσεις σε παιχνίδια ανταγωνισμού, αλαζονείας και αντιπαραθέσεων. Δεν είναι καιρός ούτε για προκλήσεις ούτε για τσαμπουκάδες. Κάνε αυτό που είναι να κάνεις, σκέψου δέκα φορές τις αποφάσεις σου, κάνε ένα βήμα πίσω, κι εκεί που δεν σε παίρνει όπως κι εκεί που σε παίρνει άσε την επιθετικότητα να πέσει στο πάτωμα. Ναι, η Αφροδίτη βρίσκεται στο Ζυγό: Αν αφήνεις τα επαγγελματικά άγχη έξω από τη σχέση, η συντροφικότητα είναι ικανοποιητική. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ: May I have your attention, please?Η έκλειψη Ηλίου στις 21° του Σκορπιού (14/11) βάζει στο μικροσκόπιο τις σημαντικές σου σχέσεις. Όποια θεωρείς σοβαρή σχέση τεστάρεται, κρίνεται, εξελίσσεται, τελειώνει, σταθεροποιείται – ανάλογα με τις δυνατότητές της. Η σχέση σου μπορεί να γίνει πεδίο μάχης με ή χωρίς τη θέλησή σου. Αν όντως η σχέση σου –ερωτική ή επαγγελματική– μετατρέπεται σε εμπόλεμη ζώνη, ή φτάνει σε σημείο τήξης, σημαίνει ότι ήρθε η εποχή για αποφάσεις. Όχι όμως γρήγορες ή παρορμητικές αποφάσεις, γιατί μετά ό,τι έχει συμβεί δεν διορθώνεται εύκολα. ΚΑΜΙΑ απόφαση χωρίς διαπραγματεύσεις, χωρίς εξαντλητικές συζητήσεις, χωρίς υποχωρητικότητα. Εκτός κι αν η απόφαση ρήξης αποτελεί συνέπεια περασμένων και αγεφύρωτων διαφορών που απλά τυχαίνει τώρα να κορυφώνονται.

Ούτως ή άλλως ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον Σκορπιό (14-27/11) φορτίζει περαιτέρω τις διαφορές, όπου υπάρχουν, αλλά πέραν των επώδυνων σεναρίων δίνει τη δυνατότητα για επανεξέταση σχέσεων, για διορθωτικές κινήσεις, για ξεκαθάρισμα και λύση εκκρεμοτήτων με το παρελθόν. Υ.Γ. Μην κάνεις τίποτα που θα το μετανιώσεις εξαιτίας μιας στιγμής που δεν διαχειρίστηκες λογικά.Δείτε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δουλειά, ξανά δουλειά κι άλλη δουλειά, περισσότερη δουλειά. Με ενεργοποιημένο τον 6ο ηλιακό σου οίκο από έκλειψη Ηλίου (14/11), Κρόνο και ανάδρομο Ερμή (14-27/11), ό,τι ονομάζεται εργασία είναι ένα ναρκοπέδιο που αποτελείται από επιπλέον εργατώρες, αψιμαχίες με συναδέλφους, επίδειξη εξουσίας από τους ιεραρχικά ανώτερους, απαιτητικούς πελάτες, εκκρεμότητες που επιστρέφουν με φόρα από το παρελθόν, ενώ η καθημερινότητα δοκιμάζει την αντοχή σου στις κοντινές σου σχέσεις, που αποκτάνε την αύρα του παράλογου.

Πρόσεξε υγεία, ζυγαριά, σωματοποίηση

Keywords
Τυχαία Θέματα