Τατσόπουλος στο ΒΡΑΔΥ: Ο Κολοκοτρώνης ήταν μεγάλος μπίχτης [βίντεο]

Για την οικογένειά του, την πολιτική, την ομοφυλοφιλία, την Χρυσή Αυγή, αλλά και για τον Κολοκοτρώνη, μίλησε το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, ο Πέτρος Τατσόπουλος στο ΒΡΑΔΥ με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μετά την δήλωσή του πως έχει «πηδήξει την μισή Αθήνα» όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του. «Γιατί Τατσόπουλος και όχι Τατσοπουλάκης», ήταν το ερώτημα του Πέτρου Κωστόπουλου

μιας και ο καλεσμένος της εκπομπής είναι από τη Κρήτη. «Είμαι υιοθετημένος, είναι το όνομα του θετού μου πατέρα. Τον πατέρα μου δεν τον ξέρω ακόμα, το έχω αφήσει ανοικτό το θέμα αυτό» απάντησε.

Στην συνέχεια η κουβέντα πήγε στην πολιτική και ο Πέτρος Τατσόπουλος αποκάλυψε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. «Με καλούσαν σε διάφορα πάνελ, όπου με καλούσαν σαν κοινωνία. Είχα βαρεθεί. Οι άλλοι περίμεναν την κοινωνία να πει την μαλακία της να τελειώνει και να μιλήσουν οι άλλοι σοβαρά» είπε. Όπως αποκάλυψε, επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. «Με τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχα καμία επαφή, μόνο την Ρένα Δούρου ήξερα από τα πάνελ, οπότε και την πήρα τηλέφωνο και με έφερε αυτή σε επαφή», συμπλήρωσε.

Όπως ήταν φυσικό η κουβέντα έφτασε και στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και στα όσα λέγονταν πως ο Πέτρος Τατσόπουλος τον είχε αποκαλέσει αδερφή. «Αυτό είναι μία μαλακία Πέτρο, τεράστια, ένας μύθος. Δεν το έχω πει ρε Πέτρο αυτό ποτέ», είπε ενώ συμπλήρωσε: «Ο Κολοκοτρώνης ήταν τα πάντα εκτός από αδερφή. Μεγαλύτερος μπίχτης από τον Κολοκοτρώνη δεν υπήρχε».

Όπως είπε μάλιστα, ο Λόρδος Βύρων ήταν αμφιφυλόφιλος και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έφυγε από τη Αγγλία επειδή η γυναίκα του τον εκβίαζε, σε μία εποχή που τις αδερφές τις απαγχονίζανε. «Γκέι να λέμε, γιατί είσαι και αριστερό παλικάρι», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο καλεσμένος ωστόσο της εκπομπής συνέχισε. «Λούγκρες, ξέρω γω, πούστηδες, ομοφυλόφιλοι», είπε και συμπλήρωσε πως η λέξη «ομοφυλόφιλος» έχει πολλές συλλαβές γιαυτό τον λόγο οι Χρυσαυγίτες τους λένε λούγκρες, επειδή δεν μπορούν να πουν πάνω από δύο συλλαβές.

«Πρώτα απ’όλα λένε και εμένα λούγκρα, γιατί σου λέει γιατί είπε τον Κολοκοτρώνη λούγκρα, είναι λούγκρα και αυτός. Τώρα στα γεράματα Πέτρο, στα 53 βγήκα λούγκρα. Δεν είμαι τί να κάνω. Καμάρι μου άμα ήμουν αλλά δεν είμαι», είπε.

Keywords
Αναζητήσεις
κολοκοτρώνης ομοφυλόφιλος, ο κολοκοτρωνης ηταν ομοφυλοφιλος
Τυχαία Θέματα