Τατσόπουλος: Τσαντίστηκε η γυναίκα μου για τη μισή Αθήνα

Διευκρινίσεις για τη «μισή Αθήνα», προσπάθησε να δώσει ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος εξομολογήθηκε την έντονη ενόχληση της γυναίκας του μόλις διάβασε το επίμαχο δημοσίευμα.

«Το πολιτικό μου γραφείο δεν έβγαλε δελτίο τύπου να λέει: έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα. Δεν ήταν αυτή η σημασία της φράσης αυτής…», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον Ant1

και εξήγησε ότι η φράση ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου κειμένου, το οποίο απομονώθηκε και άλλαξε τελείως το νόημά της.

«Και να ήθελα δε θα μπορούσα να πηδήξω την μισή Αθήνα ακόμη και αν έτρεχα με την ταχύτητα του φωτός!», είπε χαριτολογώντας ο κ. Τατσόπουλος ενώ εξομολογήθηκε πως η γυναίκα του εκνευρίστηκε όταν διάβασε την επίμαχη δήλωση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η ιστορία αυτή με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφίλων πάει πίσω στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ «1821» και είναι ένα αστείο που έγραψε στο facebook κάποιος ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν gay. Στη συνέχεια το σχόλιο αποδόθηκε στον ίδιο με το σκεπτικό ότι και ο εκείνος είναι ομοφυλόφιλος.

«Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος για τη Χρυσή Αυγή και ξύπνησα ομοφοβικός για το κόμμα μου. Αν το κόμμα μου θίγεται από αυτή τη φράση, μπορεί κάλλιστα να μην με συμπεριλάβει στις λίστες, μπορεί κάλλιστα να μην με ψηφίσει ο κόσμος», είπε και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια τεράστια π@πάρα! Τους απαγχονίζανε τους ομοφυλόφιλους το 1821»

Παραδέχθηκε μάλιστα πως έχει πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και πως αν ο ίδιος ήταν δε θα είχε κανένα πρόβλημα να το παραδεχθεί. «Δε θα το έκρυβα, θα ήταν καμάρι μου»  ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα