Τελευταία ευκαιρία στον Μίτσελ για να αλλάξει τον Ολυμπιακό

12:08 5/1/2015 - Πηγή: KoolNews

To κλίμα για τον Μίτσελ δεν είναι ιδιαίτερα καλό μετά και την εμφάνιση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά Χανίων, φάνηκε αυτό και από τις απαντήσεις που έδινε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου...

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε κάλλιστα, να χάσει, ή να έρθει ισόπαλος με τον Πλατανιά Χανίων, δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο καλές

και κλασικές ευκαιρίες στο ματς, ασχέτως αν στην τελική προσπάθεια δεν ήταν και τόσο αποτελεσματικοί.

Ο Μίτσελ από την πλευρά του, δεν είχε στη διάθεσή του αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Μποτία, ο Μιλιβόγεβιτς και ο Νταβίντ Φουστέρ και κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά Χανίων, με διαφορετικό σύστημα και με διαφορετικά πρόσωπα. Ο Ισπανός τεχνικός, όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα των οπαδών, οι οποίοι ήταν εμφανώς δυσαρεστημένοι από την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς.

Κάποιος θα πει, δεν είχε βασικούς παίκτες, δεν έχουν γίνει ακόμα μετεγγραφές. Ναι ο Μίτσελ δεν είχε μαζί του τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές, δεν είχε εναλλακτικό κεντρικό αμυντικό. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι το πρόβλημα οι μετεγγραφές, αλλά η φιλοσοφία των ποδοσφαιριστών. Ο Μίτσελ, είναι φανερό πως δεν μπορεί να επιβάλει την πειθαρχία και να τους πείσει να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους στα παιχνίδια εντός συνόρων.

Ανήσυχος ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Καθόλου δεν του άρεσε του Βαγγέλη Μαρινάκη, η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων και από την σουίτα του στο «Καραϊσκάκης» πέρασε ο Βέρτζος, ο Ισά και ο Καρεμπέ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θέλει να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους και σκοπεύουν να κάνουν ριζικές αλλαγές. Αρχής γενομένης από τις μετεγγραφές και τους στόχους που έχουν θέσει οι «ερυθρόλευκοι» και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν ορισμένα ονόματα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος».

Σε ό, τι αφορά το θέμα του Μίτσελ, η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι προβληματισμένη, όμως σκοπεύουν να στηρίξουν τον Ισπανό τεχνικό του Ολυμπιακού και να του δώσουν την τελευταία ευκαιρία. Σε περίπτωση που ο Μίτσελ με τις μετεγγραφές, όποιες κι αν είναι αυτές που θα γίνουν, δεν καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν.

Κι αυτό, όμως, δεν είναι εύκολο να γίνει. Ειδικά στην μέση της περιόδου, να βρεθεί ένας προπονητής επιπέδου Μίτσελ και μέσα σε λίγες μέρες να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση και την εικόνα της ομάδας, χωρίς να απομακρυνθεί βαθμολογικά από τον ΠΑΟΚ, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι κατανοητό, αν στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά φτάσουν στον σημείο να αποχωρήσει ο Μίτσελ, τότε θα πρέπει να έχουν stand by μια σίγουρη λύση και να μην χάσουν χρόνο, για να ψάξουν προπονητή.

The post Τελευταία ευκαιρία στον Μίτσελ για να αλλάξει τον Ολυμπιακό appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα