Θα τραγουδήσει η Lady Gaga σε μισοάδειο ΟΑΚΑ;

Προβληματισμός επικρατεί για την προπώληση των εισιτηρίων της Lady Gaga, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή. Το πρωί της Παρασκευής, τα εισιτήρια που είχαν πωληθεί έφταναν τις 23.000, αριθμός πολύ μικρός για το μέγεθος της εκκεντρικής star.

Η ζήτηση ανέβηκε κατακόρυφα με την άφιξή της και τα όσα έκανε και επικοινώνησε μέσα από τους λογαριασμούς της στα social

media. Αλλά και πάλι, το νούμερο παραμένει ιδιαίτερα μικρό, σε ένα αχανές στάδιο, όπου η Madonna και οι U2 έφτασαν τις 80.000.

Για να μπορεί να υπάρξει καλή συναυλιακή ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι γνώστες θεωρούν πως χρειάζονται τουλάχιστον 50.000 άτομα, νούμερο που δύσκολα θα πιάσει.

Ήδη, κάποιοι «κακοήθεις» υποστηρίζουν πως μοιράζονται δωρεάν εισιτήρια. Άλλωστε, ακόμη και έξω από το ξενοδοχείο, δεν παρατηρείται κάποια ιδιαίτερη κίνηση από fansτης pop star, η οποία χθες δεν βγήκε από το ξενοδοχείο.

Χθες το απόγευμα μαζεύτηκαν έξω από τη Μεγάλη Βρετανία, 250 άτομα, που φώναζαν το όνομά της. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι από το fun club της, που την ακολουθούν σε κάθε συναυλία της και οι περισσότεροι από αυτούς ήταν ξένοι.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Lady Gaga ζήτησε συγνώμη από τα monster της επειδή δεν βγήκε χθες και υποσχέθηκε πως θα το κάνει σήμερα. Αυτοί που βγήκαν από το ξενοδοχείο ήταν η μητέρα της και η αδερφή της με τον φίλο της. Κατευθύνθηκαν προς το Μοναστηράκι όπου και ψώνισαν τα περίφημα ελληνικά σανδάλια. Δυστρόπησαν αρκετά στις κάμερες και τους παπαράτσι, κρύβοντας τα πρόσωπά τους.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο toratora.gr

The post Θα τραγουδήσει η Lady Gaga σε μισοάδειο ΟΑΚΑ; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα