Θανάσης Αλευράς στο ΒΡΑΔΥ: Εγώ την γλίτωσα από τον Πασχάλη

Οι Θανάσης Αλευράς και Γιώργος Γιαννιάς έδωσαν το παρόν σε ένα μοναδικό και φαντασμαγορικό ΒΡΑΔΥ.

«Πάντα μου λείπουν τα λεφτά. Καταφέρνω και ζω από αυτό που κάνω. Έχω θυμό μεγάλο για αυτό που γίνεται, που ζούμε, γιατί η δική μου γενιά έπεσε σε μαύρη τρύπα» δήλωσε στον παρουσιαστή ο διάσημος ηθοποιός, που με την πρόσφατη εμφάνιση του στο Your Face

Sounds Familiar, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το νούμερο του ως Πασχάλης.

«Αν κάτσω και σκεφτώ τα νούμερα που έχω κάνει όλο αυτόν τον καιρό θα πρέπει να εξαφανιστώ. Προφανώς και θα ντρέπομαι πολύ. Προσπαθώ να το ξεχάσω εκείνη την ώρα γιατί με βλέπει κόσμος και να κάνω αυτό που είναι να κάνω», δήλωσε ο ηθοποιός που προτίμησε τον εαυτό του ως Χαντζής παρά ως Πασχάλης στο διάσημο σώου.

Ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα είναι στο πλατό ή την Επίδαυρο. Το μόνο που θέλει, είναι να γνωρίζει για τι κάνει ό,τι κάνει.

Στην εκπομπή εμφανίστηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς, που μίλησε για την αδυναμία που έχει στην οικογένεια του, τις γυναίκες αλλά και τις δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο ίδιος αποκαλεί τη μητέρα του πριγκίπισσα και ανέφερε πως ήταν ο πατέρας του που τον παρότρυνε να ασχολήθει με το τραγούδι από τα 16 του χρόνια. Μάλιστα το πρώτο του μεροκάματο τότε ήταν 10.000 δραχμές.

Αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν να παντρεύεται, διαψεύδοντας τα και υποστηρίζοντας πως αυτό δεν θα γίνει ακόμα, αστειευόμενος πως δεν υπάρχει ακόμη γυναίκα που θα του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Σταμάτη Κραουνάκη για τους στίχους του τραγουδιού ‘‘Θα μου περάσει’’, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε τις δηλώσεις και πως πιστεύει ότι υπάρχουν απλά καλά και κακά τραγούδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα